Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır yatan bilgisayarımı çıkarıp kurmaya karar verdim güzel bi şekilde

Kurdum fakat ekran kartının (GTX 460 )driverını kurunca W10da işletim sistemi açılırken siyah ekranda kalıp W7 de açılırken Mavi ekran verip reset atıyor.

Bütçem Kısıtlı 250 TL Civarında 2.el Bi Ekran Kartı Takabilirim Ultra grafik manyağı değilim mediumda da oynarım GTA5 PUBG BAT1 V.s.

Tavsiyeniz Ne Olur

Sistem Şu Şekilde:

İ7 860 İşlemci
    Asus P7P55D PRO Anakart
    Kingston Hyper X 8GB Ram (2X2)X2
    Wd Caviar Black Disk
    Corsair H80 Soğutma
    600W 80Plus Xigmatek Asgard Pro

• HD 7850 yada r240 2 ci el.
  • denemelik bi ekran kartı bulup sistemi çalıştır öncelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

denemelik bi ekran kartı bulup sistemi çalıştır öncelikle.
    gpu su arızalı karıncalı görüntü veren eski bi ekran kartım vardı onunla denedim sıkıntı yok.
    driver kurmazsam bu karttada sıkıntı yok

GTX 580 Çok mu eskidi artık 2. el alsak ?
  • The Spike kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayar 2000 tlye satıyor 580i.açıkcası amd nin hd 7850 gibi bi kartını bulursan işini görür yine amd r7 240 da yetebilir.test videoları izlemişitm gta5 çalışıyordu ama çok dikkat etmedim fps değerine.ister forumdan ister sahibinden sitesi üzerinden fiyat aralıklı aratıp bulabilirsin.son bi önerim ekran akrtının soğutucusunu sök.üstündeki termal pastayı temizle sonra 10 dakika önceden ısınmış fırına at.üzerinde plastik parça vb olmasın.5 dakika daha ısıt sonra al.soğuduktan sonra topla ve sisteme tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 29 Ağustos 2018; 14:33:58 >
  • Öncelikle problemin ekran kartindan kaynaklandigina eminsen bir tamir işlemi görmesini sagla. Zaten çalışmıyor birsey kaybeymezsin. Sistemin de oyunlar icin optimal ve ultra da da açabileceğin oyunlar var. Fortnite gibi. Kesin olarak ekran kartından ise problem 2. El forumundan bulabilecegin Gtx 750ti ya da Gtx 950 gibi kartları ucuz fiyata bulabilir takabilirsin. Bu arada windowsuna göre olan driverı bir driver programı ile tespit edip o sürücüyü indirip denemeni de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

vatan bilgisayar 2000 tlye satıyor 580i.açıkcası amd nin hd 7850 gibi bi kartını bulursan işini görür yine amd r7 240 da yetebilir.test videoları izlemişitm gta5 çalışıyordu ama çok dikkat etmedim fps değerine.ister forumdan ister sahibinden sitesi üzerinden fiyat aralıklı aratıp bulabilirsin.son bi önerim ekran akrtının soğutucusunu sök.üstündeki termal pastayı temizle sonra 10 dakika önceden ısınmış fırına at.üzerinde plastik parça vb olmasın.5 dakika daha ısıt sonra al.soğuduktan sonra topla ve sisteme tak.
    BU AKŞAM DİĞER KARTA DENEYECEĞİM ELİMDE TİNER FLUX YANMAZ BANT VE MACUN VAR TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: KitapAyracı

Öncelikle problemin ekran kartindan kaynaklandigina eminsen bir tamir işlemi görmesini sagla. Zaten çalışmıyor birsey kaybeymezsin. Sistemin de oyunlar icin optimal ve ultra da da açabileceğin oyunlar var. Fortnite gibi. Kesin olarak ekran kartından ise problem 2. El forumundan bulabilecegin Gtx 750ti ya da Gtx 950 gibi kartları ucuz fiyata bulabilir takabilirsin. Bu arada windowsuna göre olan driverı bir driver programı ile tespit edip o sürücüyü indirip denemeni de tavsiye ederim.
    Driverpack gibi mi mesela ?
  • The Spike kullanıcısına yanıt
    Driverpack , driverboost orada senin için belirtilen driverın numaralarını google yapıştır ve direk kendin kur.
  • bütçen iyise msi 1050ti alabilirsin. fazla masraf yapmak istemiyorsan msi r7 250oc alabilirsin.
  • Hocam bütçeyi biraz daha artırıp en azından GTX 1050 al derim. Daha alt versiyonları ile adam gibi oyun oynayamazsın.

https://www.nanokatalog.com/urun/msi-geforce-gtx-1050-aero-itx-2g-ocv1-2gb-gddr5
  • 250 tl ye medium ayarlarda dediğiniz oyunları oynatacak hiçbir ekran kartı yok. pubg low'da bile oynatmaz. oynatır ama çok düşük fps alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.