Bildirim
LÜTFEN YARDIM : 'RESMİ FARKLI KAYDET' deyince sadece BMP kaydediyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Seceneklerde jpg yokmu yani? -
aynen sadece bmp kaydediyor. igrenç bir durum .. birisi yardım etsin.quote:
Orijinalden alıntı: efkinos
Seceneklerde jpg yokmu yani? -
Bazı sitelerde bu şekilde problem olabiliyor. Bende bir ara uğraşmıştım fakat çözüm bulamadım.quote:
Orijinalden alıntı: tanak
aynen sadece bmp kaydediyor. igrenç bir durum .. birisi yardım etsin.
Alıntıları Göster
BMP' leri toplu olarak PSP 'ile jpg 'e dönüştürüyordum. -
önceden boyle bir sorunum yoktu. yani 2 ay oncesine kadar.quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Bazı sitelerde bu şekilde problem olabiliyor. Bende bir ara uğraşmıştım fakat çözüm bulamadım.
BMP' leri toplu olarak PSP 'ile jpg 'e dönüştürüyordum.
Alıntıları Göster -
biri yardım etsiiiinnnquote:
önceden boyle bir sorunum yoktu. yani 2 ay oncesine kadar.
Alıntıları Göster -
bildiğim kadarıyla o site hangi formatta resim taşıyosa o formatta kaydedebiliyosun farklı kaydet deyince normalde jpg olan bi dosyayı gif diye dönüştürüp kaydedemiyosun yani...yanlış biliyorda olabilirim(hatta büyük ihtimalle yanlış yaf:S)quote:
biri yardım etsiiiinnn
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Super Sonic
bildiğim kadarıyla o site hangi formatta resim taşıyosa o formatta kaydedebiliyosun farklı kaydet deyince normalde jpg olan bi dosyayı gif diye dönüştürüp kaydedemiyosun yani...yanlış biliyorda olabilirim(hatta büyük ihtimalle yanlış yaf:S)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Super Sonic
bildiğim kadarıyla o site hangi formatta resim taşıyosa o formatta kaydedebiliyosun farklı kaydet deyince normalde jpg olan bi dosyayı gif diye dönüştürüp kaydedemiyosun yani...yanlış biliyorda olabilirim(hatta büyük ihtimalle yanlış yaf:S)
Arkadaşım söylediğin kısmen doğru, farklı kaydet diyince resmin formatı ne olursa olsun;
seçeneklerde resim formatı (örn jpg ) ve bmp seçenekleri beraber çıkıyor. Fakat bazen nedense kendi formatı seçeneklerde olmuyor sadece BMP oluyor.
Şu anda donanimhaber logosunuda kaydetmeye çalıştığım zaman aynı sorun ortaya çıktı.. (Korumalı mıdır nedir?)
-
Şimdi aklıma geldi. Tam olarak bir çözüm değil ama belki işine yarar.quote:
Orijinalden alıntı: cdemirquote:
Orjinalden alıntı: Super Sonic
Arkadaşım söylediğin kısmen doğru, farklı kaydet diyince resmin formatı ne olursa olsun;
seçeneklerde resim formatı (örn jpg ) ve bmp seçenekleri beraber çıkıyor. Fakat bazen nedense kendi formatı seçeneklerde olmuyor sadece BMP oluyor.
Şu anda donanimhaber logosunuda kaydetmeye çalıştığım zaman aynı sorun ortaya çıktı.. (Korumalı mıdır nedir?)
Alıntıları Göster
Dosyadan farklı kaydeti seçersen resimlerle beraber sayfayı kaydediyor. Resmi oradan alabilirsin.
-
güzel fikir ama yine de uzun iş. onceden hangi resme tıklasam onu istediğim gibi kaydediyodu. bişi oldu bir ayar bozuldu ama ne?quote:
Orijinalden alıntı: cdemir
Şimdi aklıma geldi. Tam olarak bir çözüm değil ama belki işine yarar.
Dosyadan farklı kaydeti seçersen resimlerle beraber sayfayı kaydediyor. Resmi oradan alabilirsin.
Alıntıları Göster
şimdi nasıl yapıyom once bmp kaydediyom sonra konvert ediyom jpg e bu da uzun.
çıldıracam yaaaaa
-
bu sorun bende de ortaya çıkıyor bazen sonra kendi kendine geçiyor anlayamadım hiç neden olduğunuquote:
güzel fikir ama yine de uzun iş. onceden hangi resme tıklasam onu istediğim gibi kaydediyodu. bişi oldu bir ayar bozuldu ama ne?
şimdi nasıl yapıyom once bmp kaydediyom sonra konvert ediyom jpg e bu da uzun.
çıldıracam yaaaaa
Alıntıları Göster
-
bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... bir de C:\WINNT\Downloaded Program Files içinde bilmediğin birşey varsa silersen düzelebilir.quote:
Orijinalden alıntı: nameless13
bu sorun bende de ortaya çıkıyor bazen sonra kendi kendine geçiyor anlayamadım hiç neden olduğunu
Alıntıları Göster -
biraz daha açarmısın?quote:
Orijinalden alıntı: Arkadaş
bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... bir de C:\WINNT\Downloaded Program Files içinde bilmediğin birşey varsa silersen düzelebilir.
Alıntıları Göster -
quote:
biraz daha açarmısın?
Alıntıları Gösterquote:
bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... .
bu ne yaa:) ram le ne alakası var ya bunun her sorun çıokınca garibim ramlere suç atmayın yaaa
tanak , kendine başka bir tarayıcı (browser) kurup denedinmi? firefox u dene istersen bakalım orada olacakmı bu sorun :)
-
ne bu şimdi , çok mu biliyosun sen yani ... iyi buyur hallet o zaman . . . .quote:
Orijinalden alıntı: baba_thiefquote:
bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... .
bu ne yaa:) ram le ne alakası var ya bunun her sorun çıokınca garibim ramlere suç atmayın yaaa
tanak , kendine başka bir tarayıcı (browser) kurup denedinmi? firefox u dene istersen bakalım orada olacakmı bu sorun :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: baba_thief
-
Eğer arkadaşların dediği gibi sitenin resmi yükleme dosyası dışında kayıt edemiyorsan siteyi tümüyle kaydet ve paintten sadece resimleri keserek jpg olarak kaydetmeyi dene bakalım olacak mı?...quote:
Orijinalden alıntı: Arkadaş
ne bu şimdi , çok mu biliyosun sen yani ... iyi buyur hallet o zaman . . . .
quote:
Orjinalden alıntı: baba_thief
Alıntıları Göster
Nir arkadaşın yazısı üzerine Donanım haber logosunu keserek kaydetmeye çalıştım ve seçeneklerde jpg seçeneği görüldü. DDemekki siteler istedikleri seçenekte yüklenmesine izin veriyor sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkinos -- 27 Kasım 2004, 18:03:30 >
-
arkadaşlar bence siz kasmayın irfanwiew yükletin sonra deneyin olmazsa bmpleri bu programla yeniden jpg yapmak zaten çok kolay....quote:
Orijinalden alıntı: efkinos
Eğer arkadaşların dediği gibi sitenin resmi yükleme dosyası dışında kayıt edemiyorsan siteyi tümüyle kaydet ve paintten sadece resimleri keserek jpg olarak kaydetmeyi dene bakalım olacak mı?...
Nir arkadaşın yazısı üzerine Donanım haber logosunu keserek kaydetmeye çalıştım ve seçeneklerde jpg seçeneği görüldü. DDemekki siteler istedikleri seçenekte yüklenmesine izin veriyor sadece...
Alıntıları Göster
-
ilginç bir gelişme oldu. son windows update den sonra jpg desteği çıktıquote:
Orijinalden alıntı: BoZ_AyI
arkadaşlar bence siz kasmayın irfanwiew yükletin sonra deneyin olmazsa bmpleri bu programla yeniden jpg yapmak zaten çok kolay....
Alıntıları Göster
-
saniyorum sorun bilgisayarinda bulunan grafik programlariyla alakali. bmp disindaki grafik formatlari ile de calisan bir grafik programi (paintshoppro, photoshop...) yüklersen sorun cözülebilir. ben de bu programlara kurulu oldugu zaman o bahsettigin yerde 10-12 tane secenek cikiyor. hepsi de farkli grafik formati.quote:
ilginç bir gelişme oldu. son windows update den sonra jpg desteği çıktı
Alıntıları Göster
hemen paint de jpeg kullaniyor demeyin. meseleyi anlamak icin biraz kafa yorun dogrulugunu anlayacaksiniz.
-
internet explorerin geçmişini, temporaryi falan full boşalt...Sonra C:\windows\Downloaded Program Files klasörünü olduğu gibi sil..bi daha sorun olmayacaktır...quote:
Orijinalden alıntı: doganza
saniyorum sorun bilgisayarinda bulunan grafik programlariyla alakali. bmp disindaki grafik formatlari ile de calisan bir grafik programi (paintshoppro, photoshop...) yüklersen sorun cözülebilir. ben de bu programlara kurulu oldugu zaman o bahsettigin yerde 10-12 tane secenek cikiyor. hepsi de farkli grafik formati.
hemen paint de jpeg kullaniyor demeyin. meseleyi anlamak icin biraz kafa yorun dogrulugunu anlayacaksiniz.
Alıntıları Göster
not:Bu çözüm microsoft"un önerdiği yöntemdir..Bilmeden eleştirmeyin...("bu ne yaa ram le ne alakası var ya" tarzında konuşanlar için...)
Benzer içerikler
- windows 7 iso
- musallat exe
- task host window nedir
- windows loader
- windows 7 indir
- windows defender kapatma
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 10
- mavi ekran hatası
- komut istemi
- windows 10 format atma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X