Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM : 'RESMİ FARKLI KAYDET' deyince sadece BMP kaydediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mouse ile bir resme sağ tıkladığımızda gelen menüden "RESMİ FARKLI KAYDET" deyince sadece BMP kaydediyor. Önceden jpg veya hangi türse resim öyle kaydederdi. simdi sadece bmp kaydediyor. bundan nasıl kurtulurum.

• Seceneklerde jpg yokmu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkinos

Seceneklerde jpg yokmu yani?
    aynen sadece bmp kaydediyor. igrenç bir durum .. birisi yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

aynen sadece bmp kaydediyor. igrenç bir durum .. birisi yardım etsin.

Alıntıları Göster
    Bazı sitelerde bu şekilde problem olabiliyor. Bende bir ara uğraşmıştım fakat çözüm bulamadım.
    BMP' leri toplu olarak PSP 'ile jpg 'e dönüştürüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Bazı sitelerde bu şekilde problem olabiliyor. Bende bir ara uğraşmıştım fakat çözüm bulamadım.
    BMP' leri toplu olarak PSP 'ile jpg 'e dönüştürüyordum.

Alıntıları Göster
    önceden boyle bir sorunum yoktu. yani 2 ay oncesine kadar.
  • quote:

önceden boyle bir sorunum yoktu. yani 2 ay oncesine kadar.

Alıntıları Göster
    biri yardım etsiiiinnn
  • quote:

biri yardım etsiiiinnn

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla o site hangi formatta resim taşıyosa o formatta kaydedebiliyosun farklı kaydet deyince normalde jpg olan bi dosyayı gif diye dönüştürüp kaydedemiyosun yani...yanlış biliyorda olabilirim(hatta büyük ihtimalle yanlış yaf:S)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Sonic

bildiğim kadarıyla o site hangi formatta resim taşıyosa o formatta kaydedebiliyosun farklı kaydet deyince normalde jpg olan bi dosyayı gif diye dönüştürüp kaydedemiyosun yani...yanlış biliyorda olabilirim(hatta büyük ihtimalle yanlış yaf:S)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Super Sonic

Arkadaşım söylediğin kısmen doğru, farklı kaydet diyince resmin formatı ne olursa olsun;
    seçeneklerde resim formatı (örn jpg ) ve bmp seçenekleri beraber çıkıyor. Fakat bazen nedense kendi formatı seçeneklerde olmuyor sadece BMP oluyor.

Şu anda donanimhaber logosunuda kaydetmeye çalıştığım zaman aynı sorun ortaya çıktı.. (Korumalı mıdır nedir?)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Super Sonic

Arkadaşım söylediğin kısmen doğru, farklı kaydet diyince resmin formatı ne olursa olsun;
    seçeneklerde resim formatı (örn jpg ) ve bmp seçenekleri beraber çıkıyor. Fakat bazen nedense kendi formatı seçeneklerde olmuyor sadece BMP oluyor.

Şu anda donanimhaber logosunuda kaydetmeye çalıştığım zaman aynı sorun ortaya çıktı.. (Korumalı mıdır nedir?)

Alıntıları Göster
    Şimdi aklıma geldi. Tam olarak bir çözüm değil ama belki işine yarar.
    Dosyadan farklı kaydeti seçersen resimlerle beraber sayfayı kaydediyor. Resmi oradan alabilirsin.

• quote:

Şimdi aklıma geldi. Tam olarak bir çözüm değil ama belki işine yarar.
    Dosyadan farklı kaydeti seçersen resimlerle beraber sayfayı kaydediyor. Resmi oradan alabilirsin.

Alıntıları Göster
    güzel fikir ama yine de uzun iş. onceden hangi resme tıklasam onu istediğim gibi kaydediyodu. bişi oldu bir ayar bozuldu ama ne?

şimdi nasıl yapıyom once bmp kaydediyom sonra konvert ediyom jpg e bu da uzun.

çıldıracam yaaaaa

• quote:

güzel fikir ama yine de uzun iş. onceden hangi resme tıklasam onu istediğim gibi kaydediyodu. bişi oldu bir ayar bozuldu ama ne?

şimdi nasıl yapıyom once bmp kaydediyom sonra konvert ediyom jpg e bu da uzun.

çıldıracam yaaaaa

Alıntıları Göster
    bu sorun bende de ortaya çıkıyor bazen sonra kendi kendine geçiyor anlayamadım hiç neden olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: nameless13

bu sorun bende de ortaya çıkıyor bazen sonra kendi kendine geçiyor anlayamadım hiç neden olduğunu

Alıntıları Göster
    bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... bir de C:\WINNT\Downloaded Program Files içinde bilmediğin birşey varsa silersen düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... bir de C:\WINNT\Downloaded Program Files içinde bilmediğin birşey varsa silersen düzelebilir.

Alıntıları Göster
    biraz daha açarmısın?
  • quote:

biraz daha açarmısın?

Alıntıları Göster
    quote:

bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... .

bu ne yaa:) ram le ne alakası var ya bunun her sorun çıokınca garibim ramlere suç atmayın yaaa

tanak , kendine başka bir tarayıcı (browser) kurup denedinmi? firefox u dene istersen bakalım orada olacakmı bu sorun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baba_thief

quote:

bu sorun bir ram yetersiz kalınca olur .... .

bu ne yaa:) ram le ne alakası var ya bunun her sorun çıokınca garibim ramlere suç atmayın yaaa

tanak , kendine başka bir tarayıcı (browser) kurup denedinmi? firefox u dene istersen bakalım orada olacakmı bu sorun :)

Alıntıları Göster
    ne bu şimdi , çok mu biliyosun sen yani ... iyi buyur hallet o zaman . . . .

quote:

Orjinalden alıntı: baba_thief

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

ne bu şimdi , çok mu biliyosun sen yani ... iyi buyur hallet o zaman . . . .

quote:

Orjinalden alıntı: baba_thief

Alıntıları Göster
    Eğer arkadaşların dediği gibi sitenin resmi yükleme dosyası dışında kayıt edemiyorsan siteyi tümüyle kaydet ve paintten sadece resimleri keserek jpg olarak kaydetmeyi dene bakalım olacak mı?...
    Nir arkadaşın yazısı üzerine Donanım haber logosunu keserek kaydetmeye çalıştım ve seçeneklerde jpg seçeneği görüldü. DDemekki siteler istedikleri seçenekte yüklenmesine izin veriyor sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkinos -- 27 Kasım 2004, 18:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efkinos

Eğer arkadaşların dediği gibi sitenin resmi yükleme dosyası dışında kayıt edemiyorsan siteyi tümüyle kaydet ve paintten sadece resimleri keserek jpg olarak kaydetmeyi dene bakalım olacak mı?...
    Nir arkadaşın yazısı üzerine Donanım haber logosunu keserek kaydetmeye çalıştım ve seçeneklerde jpg seçeneği görüldü. DDemekki siteler istedikleri seçenekte yüklenmesine izin veriyor sadece...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence siz kasmayın irfanwiew yükletin sonra deneyin olmazsa bmpleri bu programla yeniden jpg yapmak zaten çok kolay....

• quote:

Orijinalden alıntı: BoZ_AyI

arkadaşlar bence siz kasmayın irfanwiew yükletin sonra deneyin olmazsa bmpleri bu programla yeniden jpg yapmak zaten çok kolay....

Alıntıları Göster
    ilginç bir gelişme oldu. son windows update den sonra jpg desteği çıktı

• quote:

ilginç bir gelişme oldu. son windows update den sonra jpg desteği çıktı

Alıntıları Göster
    saniyorum sorun bilgisayarinda bulunan grafik programlariyla alakali. bmp disindaki grafik formatlari ile de calisan bir grafik programi (paintshoppro, photoshop...) yüklersen sorun cözülebilir. ben de bu programlara kurulu oldugu zaman o bahsettigin yerde 10-12 tane secenek cikiyor. hepsi de farkli grafik formati.

hemen paint de jpeg kullaniyor demeyin. meseleyi anlamak icin biraz kafa yorun dogrulugunu anlayacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganza

saniyorum sorun bilgisayarinda bulunan grafik programlariyla alakali. bmp disindaki grafik formatlari ile de calisan bir grafik programi (paintshoppro, photoshop...) yüklersen sorun cözülebilir. ben de bu programlara kurulu oldugu zaman o bahsettigin yerde 10-12 tane secenek cikiyor. hepsi de farkli grafik formati.

hemen paint de jpeg kullaniyor demeyin. meseleyi anlamak icin biraz kafa yorun dogrulugunu anlayacaksiniz.

Alıntıları Göster
    internet explorerin geçmişini, temporaryi falan full boşalt...Sonra C:\windows\Downloaded Program Files klasörünü olduğu gibi sil..bi daha sorun olmayacaktır...

not:Bu çözüm microsoft"un önerdiği yöntemdir..Bilmeden eleştirmeyin...("bu ne yaa ram le ne alakası var ya" tarzında konuşanlar için...)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.