Şimdi Ara

Lütfen Yardım [Önemli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus Gt440 Ekran Kartını Kullanıyorum Bu Kartta Bugün Bisi Farkettim Gpu-z Programında Bi Gariplik Var Resimdeki Arkadaşımın Ekran Kartı Bendeki Rops 4 Ondaki 16 Pixel Fillrate bende 3.3 onda 14.6 Bandwidh Bende 51.2 Onda 59.8 Texture Fillrate Bende 13.2 Onda 14.6 Gibi Gibi GibiBu neden dir

•  Lütfen Yardım [Önemli]
  • Adam o.c yapmış hiçmi fark etmedin Saat hızlarına baksana. Sende yap seninde öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axe*

Adam o.c yapmış hiçmi fark etmedin Saat hızlarına baksana. Sende yap seninde öyle olur.

Oc olmayasın..

Bios resetleyince düzelir
  • Arkadaşlar Bende Oc Yaptım Farkındaysanız Ama Onunki Azcık Fazla Şimdi Değerini full yapsanda Artan Tek Şey Sıcaklık Yardım
  • O,C yapılmış karta fazla büyütme bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu0008

Arkadaşlar Bende Oc Yaptım Farkındaysanız Ama Onunki Azcık Fazla Şimdi Değerini full yapsanda Artan Tek Şey Sıcaklık Yardım

Ekran kartı ve kasa soğutması iyi değildir o yüzden o kadar ısınıyordur.

Hangi programı kullandınız ?
  • Anlatamadım Hocam Derdimi Ekran Kartıyla Geliyo Zaten Oc Programı Aynı Şekilde Değil Çok Aşırı Bile Oc Yaptığım Zaman Bile Değişmiyo Diyorum Yoksa Soğutma Gereğinden Fazla 30 c 40 c Arası Masaüstü Bende 30 un Üstüne Bile Nadir Çıkar Ki Sistemde Denenmiş Gtx 570 Te Vardı ? Benim Anlamadığım Performans Farkı Varmıdır
  • quote:

Anlatamadım Hocam Derdimi Ekran Kartıyla Geliyo Zaten Oc Programı Aynı Şekilde Değil Çok Aşırı Bile Oc Yaptığım Zaman Bile Değişmiyo Diyorum Yoksa Soğutma Gereğinden Fazla 30 c 40 c Arası Masaüstü Bende 30 un Üstüne Bile Nadir Çıkar Ki Sistemde Denenmiş Gtx 570 Te Vardı ? Benim Anlamadığım Performans Farkı Varmıdır

Hızlar ve değerler yükseldiği için fark vardır
  • Hızları Ve Değerleri Eşitledim Ama O Yazdığım Değerler Hala Aynı Onların Farklı Olması Tahminimce Önemli Değil Orda Yazan Hızlar Önemli Demi Hocam ?
  • Sağolun Hocam Sorun Ekran Kartı Güncellemesi Ve Gpu-z Nin sürüm farkındaymış Teknik Servisi Aradım Öyle Dedi Ama Ne Kadar Doğru Bilemem
  • quote:

Sağolun Hocam Sorun Ekran Kartı Güncellemesi Ve Gpu-z Nin sürüm farkındaymış Teknik Servisi Aradım Öyle Dedi Ama Ne Kadar Doğru Bilemem

Güncelleyin o zaman ekran kartı driverini.
    Hızlar önemli ne kadar yüksek ekran kartı o kadar iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ağustos 2012; 2:12:00 >
  • Hocam Hala Anlatamadım Gpu-z Programını Güncellediğin Zaman Öyle Gösteriyo Benim Driver güncel Sağolun Yinede Anladım ben Olayı
  • quote:

Hocam Hala Anlatamadım Gpu-z Programını Güncellediğin Zaman Öyle Gösteriyo Benim Driver güncel Sağolun Yinede Anladım ben Olayı

Uykusuzlıuk kafama vurdu bende anlamadım sorun varsa konuyu Overclok bölümüne açabilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar Asus Gt440 Ekran Kartını Kullanıyorum Bu Kartta Bugün Bisi Farkettim Gpu-z Programında Bi Gariplik Var Resimdeki Arkadaşımın Ekran Kartı Bendeki Rops 4 Ondaki 16 Pixel Fillrate bende 3.3 onda 14.6 Bandwidh Bende 51.2 Onda 59.8 Texture Fillrate Bende 13.2 Onda 14.6 Gibi Gibi GibiBu neden dir

referans tasarıma sahipsiniz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.