Şimdi Ara

Lütfen yardım Edin..Virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Virüs mü artık nedir bilmiyorum ama telefonum kafayı yedi...Gece dışarı cıktıgımda bir şahıs tarafından gönderilen virüsmü artık neyse bu virüs telefonuma geldi...Ben hayır tuşuna bastım tekrar geldi yine bastım...En sonunda mesajlar bölümüne bişey yerleşti..Yükleme diye bişey cıktı...fakat Cancel dedim cıktım...Ne olduysa o günden sonra oldu...Telefonumun memory card ı sapıtmaya başladı...Saçma sapan zamanlarda memory cardı göremıyor felan..Veya diyelim bi resim cektim resim kaydediliyor diyo...resmi kaydetmeden " Sistem Hatası ! " yazıyor ve menü kısmına geri dönüyor teLefon...sonra cektigim görüntü gelmişmi diye bakmak istedigimde telefona takılı hafıza kart yok diyor...Ama 2 dakika sonra tekrar görüyor..Bu virüs mü yoksa benim memory cardımdan mı kaynaklanan bir problem ?

    Cabire denen bi virüs varmış sanırım...Telefonumda Fexplorer programıyla baktıgımda...dıdısının dıdısına girdim her dosyaya girdim cabire diye bişey bulamadım...Fakat bluetoothtan o gün gelen dosyadan sonra bunlar oldu...Acaba değişik bir virüs cesidi mi doguyor anlamadım...Telefonuma *#7370# ile format attım fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım...Telefonun sisteminin geri yüklenmesi gibi bişey olabilir mi ? Yani telefoncuya götürsem telefon sistemi tekrar geri yüklenir mi ? Fakat memory card düzelecekse...Yoksa yapmam gereken tek çare yeni memory card mı olabilir...Telefonum garantili...







  • Baska bir hafıza kartı takıp denedin mi?
  • Telefonun garantili ise hiç düşünme götür servise.6600 ım vardı oda bunun gibi birkaç hata verdi servise götürdüm KVK 10 gün bekledim ama tamir olamadığı için yenisini verdiler:) bende 6600 ı sattım P800 aldım ve çok memnunum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.