selam arkadaslar ben mehmet daha forumda yeniyim benim 60 gb lik ipod photom var daha bir hafta öncesine kadar gayet güzel çalışıyordu ama bir hafta önce müzik dinlerken birden ipod dondu ve bende ipoda res cektım ve daha sonra şöyle bir logo
çıktı ve ardındanwww.apple.com/support/ipod yazan bölüm geldi tekrar açtım kapattım onlarca denedim ama yine fayda etmedi gene aynı sey oldu bende bir haftadan beri arastırıorum yanı bu ipodda çıkan sey ne demek falan diyewww.apple.com dan baktım (tabı ıngılızce cevırerek baktım az cok anladıgım kadarıyla) bu bir disk sorunu falan diyor yanı yazılımsal sorun degıl dıyor ipoda sıfırlamak ısıtedım yapamadım ugrastım ama olmadı yanı ıpodu tamıremı vercez toksa bı cozum varda ben mı bılmorum hıc bılmıorum arkadaslar lutfen yardım edin yoksa kafayı yicem bir haftadan beri yaww
cevaplarınızı beklıorum... saygılarımla...
arkadaslar lutfen yardım edın cevaplarınızı beklıorum... saygılarımla...
Ya kullanma klavuzunda yada apple in kendi sitesinde isaretin ne anlama geldigi yaziyor oralara bakarsin cevabi bulabilirsin
ya arkadaslar lutfen yardım edın ya hıc mı bu konuda az cok bılgısı olanınız yok lutfen yardım edın ya rıca edıyorum arkadaslar saygılarımla...
internette bu sorunu buldum.diyorki bu ikon çıkınca ipod pc ve itunesi genellikle tanımaz.eğer tanıyorsa son versiyonu yükleyin diyor.sonuç yine negatifse servise yollayın diyor
ya arkadaslar ben soruna baktım bu icon dedıgınız gbı çıktıgında iyunesdede falan tanımıyor ayrıca bu sorun diskle ilgili bir sorunmus yanı yazılımsal bir sorun deıl yanı ben bu ipodu kesin servisemi gondercem
ipodunun harddiski bozulmuş 125 euro ya tamir ediyorlar