Şimdi Ara

Lütfen yardım edin deliricem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ever başlıkta yazdığım gibi bir sorunum var ve deliricem. Ekran kartım Nvidia GeForce 8800 GT (evet bayağı eski bir kart ama inanç gücüyle bf3ü oynatabiliyor.).Diablo 3 oynuyordumki bir anda yeşil/pembe/kırmızı noktalar oluşuyor ve bundan sonra pc kitleniyor. Ve bu herşeyde başıma gelmekte ve şuan Age of Mythology bile oynayamıyorum. SS atmam imkansız çünkü o noktalardan sonra PC hiçbirşeye cevap vermiyor. Driverını değiştirmeye çalıştım ama nafile... Kimi zaman ekran kartını görmedi kimi zaman görmüş gibi yapmasına rağmen aslında görmüyordu. Herneyse sonuç bu ve şuan sinirliyim bu konuda yardım edebilecek olan arkadaşlara teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

• Benm arkadasimda hd 4850 vardi.Oyunda aniden pemde-yesil yogunluklu noktalar olusuyordu.Bi sure sonra kart yandi.Sebebi kasa kucuk oldugu icin yeterli hava alamamasiymis.
    Kasaniz kucuk mu sogutucusu nasil?
    Ekran kartinizi iyi sogutun.
    Faninizi temizLeyinz ve Kasanizi tozlardn arindirmanizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Amigo[Nuri]- -- 20 Haziran 2012; 22:18:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık zamanla ekran kartının parçaları aşınmış. Galiba leğim çatlağı. Garantisi yok ise fırınla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997

Benm arkadasimda hd 4850 vardi.Oyunda aniden pemde-yesil yogunluklu noktalar olusuyordu.Bi sure sonra kart yandi.Sebebi kasa kucuk oldugu icin yeterli hava alamamasiymis.
    Kasaniz kucuk mu sogutucusu nasil?
    Ekran kartinizi iyi sogutun.
    Faninizi temizLeyinz ve Kasanizi tozlardn arindirmanizi oneririm.

Kasa Cooler Master ve Eşşek kadar fanı var ve temiz bunun için sorun olacğını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    2 ay önce açıldı
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.