Şimdi Ara

lütfen yardım edın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar sıze kafama takılan bırkac soru sorcaktım ben evıme bu sıstemlerı alıcaktım sızce uyumlu olurlarmı

CADENCE FXS 600RMS-2adet (szice iyi bir sub mu çokk övuyorlar ama hıc dınlemedım )
    Macustic (1500.1 mi yoksa 2000.1 mi karar veremedım )
    60 amper akü (yeetermi)
    20 amper akü şarj cihazı
    5 farad cadence kapasitor
    2 takım jbl mid takımı (birkac defa dınledım cok berrak sesı vardı sızın de onereceklerınız varsa paylasabılırmısınız)
    elimde bide gm-x944 var bu anfıyiye 2 takım mid surebılırmıyız 2 stero 2 mono
    sony modelını unuttum 2 anfi cıkıslı teyıp alcam
    pıoneer 1 takım oval kolon
    elimde sıfır kicker es 30 cm var onu bu sısteme katmayı dusunmuyorum

SİZCE NASIL BİR SET OlUR ARKADASLAR LUTFEN BİLGİLERINIZI PAYLAŞABİLİRMISINIZ SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay dede -- 15 Aralık 2011; 11:57:33 >

• arkadaslar lutfen acıl yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay dede

merhaba arkadaslar sıze kafama takılan bırkac soru sorcaktım ben evıme bu sıstemlerı alıcaktım sızce uyumlu olurlarmı

CADENCE FXS 600RMS-2adet (szice iyi bir sub mu çokk övuyorlar ama hıc dınlemedım )
    Macustic (1500.1 mi yoksa 2000.1 mi karar veremedım )
    60 amper akü (yeetermi)
    20 amper akü şarj cihazı
    5 farad cadence kapasitor
    2 takım jbl mid takımı (birkac defa dınledım cok berrak sesı vardı sızın de onereceklerınız varsa paylasabılırmısınız)
    elimde bide gm-x944 var bu anfıyiye 2 takım mid surebılırmıyız 2 stero 2 mono
    sony modelını unuttum 2 anfi cıkıslı teyıp alcam
    pıoneer 1 takım oval kolon
    elimde sıfır kicker es 30 cm var onu bu sısteme katmayı dusunmuyorum

SİZCE NASIL BİR SET OlUR ARKADASLAR LUTFEN BİLGİLERINIZI PAYLAŞABİLİRMISINIZ SAYGILAR...

pioneer gm-x944

Continuous Power: 75Wx4 (4W ), 125Wx4 (2W ), 250Wx2 (4W )
    Frequency Response: 10Hz - 50kHz (0,-1dB)
    Total Harmonic Distortion: 0.005% (1kHz, 4W )
    Signal-to-Noise Ratio: 105dB (IHF-A Weighted, at 1kHz)
    Dimensions: 10-5/8" x 2-3/8" x 11-11/16"

midleriniz için yeterli.

akü 72ah olursa çok iyi olur

1500.1 yeterli ancak imkanınız varsa daha güçlüsünü alın derim, her zaman ileriyi düşünmek gerek. + daha güçlü amfi daha az zorlanmayla çalışıcaktır.

teyip ksinlikle 3 amfi çıkışlı bir pioneer teyp olsun. 6250, 7250, 6350, 7350 gibi.

oval kolonları ve es yi sisteme katmayın derim, illa katıcaksanız onlar için ayrı bir 4 kanal amfi alın

• i çok teşekkür ederım bass seçimi ve anfi seçimi iyimi senın tercıhlerın varmı bu sıstem eve gore ıyımı yoksa cok ıyı bır sıstemmı olur yardımın ıcın cok tesekkur edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay dede -- 18 Aralık 2011; 14:00:05 >
  • Arkadaş gerekenleri yazmış. Candence'nin o basını bende merak ediyorum. Kendim pıoneer 308D4 kullanıcısıyım. Memnunum ama bahsettiğiniz ürün daha güçlü. Ses kalitesi hakkında fikrim yok.

Bu arada kullandığın kabin litresi, port ayarı performansı mutlaka etkileyecektir bu konunun altını çizmek gerek.
  • herkes kendı malını satmanın pesınde benımde dınleme fırsatım olmadı her dılde baska bırseyler dıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.