Hesabıma gelen linke girdim orda kullanıcı adım ve şifrem soruluyodu girdim onları da. o günden sonra hesabıma biri girip aynı linki başkalarına atmaya başladı. benim e postamı millete sormaya başladı. ben de şifremi değiştirmek istedim ama hesap kardeşimin e postası üstüne kayıtlıydı o da şifresini unutmuş. durum böyle olunca ne e postayı değiştirebildim ne de şifreyi. neyse dedim bi zararı yok. ertesi gün bi uyandım sabah erkenden 15 kişiye link mesajı atmış sevgili olalım mı gibi saçma mesajlar yazmış, rünlerimi bozmuş, bu ganimet çantasından çıkan skin ve heroları atmış. yani saçma işler yapınca sinirlerim attı ben de riota ticket atmak istedim. ticket atarken başlık bölümüne hesabım çalındı yazdım onun altındakilere göz atıyordum ilk aldığım 3150lik heroyu falan soruyodu yazdım enter tuşuna bastım bu ticketi böyle attı. ve tickettan sonra sağ üstteki sihirdar simgem beyaza dönüştü. anlayamadım başta. ticketi geri de alamadım. oyuna girdim 3 4 oyundan sonra men edildiniz gibi bir şey geldi. neyse çıktım tekrar giriyim dedim hesabınız kalıcı olarak askıya alınmıştır uyarısı verdi ve sebebinın e postaya gönderildiğini söyledi. e tabi giremiyorum e postaya. çıldırdım evde 3 tane ticket attım durumu anlattım sonra e postayla uğraşırken hesap kurtarma bölümünden form yolladım e postayı kurtardım. ama hesabım böyle kaldı. daha önce hiç ban yemedim, küfretmeyen flame yapmayan biriyim, ve aldığım reportlar bi elin parmağını geçmez. hala anlamadım neden perma yediğimi. ne yapabileceiğimi bilmiyorum. yardımcı olur musunuz lütfen
E posta adresinle şifreni torunları verirsin onlar girip oynar (tabii 2100 yılına kadar lol kalırsa)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
etrafınabakançocuk
kullanıcısına yanıt
dalga geçin niye yazmadım
2100'e kadar atılan ban hesap çalındığında koruma amaçlı atılan ban, ticket atıp hesabın senin olduğunu kanıtlayabilirsen geri alırsın hesabı.
Öncelikle geçmiş olsun diyeyim.
okurken hep şunu merak ettim. girdiğin site nasıl bir siteydi ki kullanıcı adın ve şifreni hemen oraya yazdın ?
sana hiçbir site yok yere bedavaya kostüm & skin vermez. öyle bi zamandayız ki ne oyunda ne internette forumda bana atılan hiçbir linke tıklamıyorum youtube uzantılı olsa dahi. bundan sonra kendine ait hiçbir bilgiyi başkasıyla paylaşma. arkadaşım dersin başkası olur hiç belli olmaz. ha arkadaşın çok isterse sms atsın telefondan geç iletişime.
ban olayına gelecek olursak ; çok saçma bir sistem var şu an. 3-4 kişi pre girip seni yok yere banlarsa sebepsiz yere ban yiyebiliyorsun. ve hesabı kurtaranı da hiç duymadım. olayı başından sonuna ne yaptığını hangi siteye girdiğini vs yazarak ticket at tekrar.