arkadaşlar yardım edermisiniz 480 + aznadolu lisesine gidiyorum ilk dönem hiç çalışmadım teşekkür aldım ortalamam 83 . dersler 5'ler ing(okul 1 ) coğrafya kimya tarih sağlık müzik BEDEN Dil anlatım fizik
4'ler matematik almanca hiç bir şey anlamıyorum ing ne kadar iyiyse almanca okadar kötü biyoloji/ilk sınav 30 2 sınav 85 sözlü 90 iilk sınav çko kazıktı yoksa 5 alırdım edebiyat( ne saçma bir derstir full yorum soruyor hep kırıyor **net karı !) l3'ler geometri
çok kötü ya benim için sınıfta hepsi 5 olan vs var sınıfta sıralama 10. ama çok kötü ne futbol maçına gidiyorum ne basket ne sinemaya eliyorum arklarla saçma sapan oyunlar oynuyorum onlar yüznden geometri ilk yazılı herkes 95 99 vs aldı ben m*l gibi bf3 oynadım betasını tam çıktığı gündü yazılı 55 2 yazılı biraz çalıştım dedim 70 alırım sözlüyle 4 olur 60 şok gibi ya bu dönem işte başladım ama hiç çalışmadım hayatımda 9'dan önce pek bilmyiorum zorlanıyorumda 17'den 20'ye kadar test çözdüm geometri. şu geometri'yi yapabilirsem çok öem veriyorum 2 haftadır full eski konuları vs yapıyorum ama o sırada konuda ilerliyor neysse ya çok konuştum çok kasıyorum kendimi ama başka çaresi yok 9 sınıf bittiğinde tüm konuları çok iyi yapabilmem lazım sorun bitek almanca , geometri ikilisi. almanca ne yaparım bilmiyorum artık yani hiç anlamıyorum hoca zaten manyak gibi. geometri dahada fena hoca ne anlattığını bilmiyor sınıfat kızlar var her geldiğinde diyo *** abla nasılsın aşureyi getirdinmi dersi kaynatıyor 2 dakikada diyo bunları 8de görmüştünüz zaten lan herif biz 8de adam gibi dersmi işledik ya neyse sinirlendirmiyim sizide sbs puanlar 460,477,480 . okulu yazmıyorum istanbulda fatih bölgelerinde
sorular
up !
okadr konu boşunaydı sanırım !
soruları düzgün çekip uplarsan yardım edilebilir :)
nasıl ya !
quote:
Orijinalden alıntı: ForumDonanımHazer2
nasıl ya !
Sorular pek anlaşılmıyor onu demek istemiş arkadaş.
Arkadasim sorulari biraz daha iyi cekersen iyi olur o zaman sorulari %99 cozerim