Şimdi Ara

Lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kişisel bir forum sitesi kurmak istiyorum. daha çok üniversitelilere yönelik bir site olacak bu site. sitenin kurulumunu yapıp hazır veren birçok şirkete baktım ama bir de sizin fikirlerinizi almak istedim. sizce hangi şirketle anlaşmalıyım web alanı ve tasarım için, tavsiye ettiğiniz şirketler var mı?

• Nesta pm at arkadaşa
  • Merhaba murattanbay;
    Aramış olduğunuz bir forum sitesi piyasada php olsun asp olsun bir çok ücretsiz forum bulunmakta ve bu forumlar için hazır temalar var ve oldukça güzeller eğer siteyi forum olarak düşünüyorsanız size bu konuda yardımcı olabiliriz hayır biz özel bir tasarım olsun istiyoruz diyorsanız bu konuda forumda daha bilgili kişiler var onlar yardımcı olacaklardır.
    forum kurulumu + domain + hosting konusunda hizmet almak istiyorsanız.
    mail adresimiz : hizmet@samhizmet.com
    msn adresimiz : samhizmet@hotmail.com
    Saygılarımla Samhizmet.com yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samhizmet -- 7 Eylül 2006; 1:57:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

Nesta pm at arkadaşa

Bu süper oldu valla

arkadaş forumda yeni espiriyi tam anlamadı bu nedenle sanırım.. neyse konuya döneyim.

Arkadaşım istediğin firmadan al hostunu domainini hiç fark etmez ekle info@adamer.com.tr yi msn ne ben kurulumu hem yapar hemde sana öğretirim. sırf kurulum yaparız diyen hostçulara dikkat et. illa tavsiye istersen

samhizmet
    farozlu
    winturk
    system32
    maverick

adlı arkadaşlarla irtibat kur hepsi sağlamdır.

msn adresim adamer.com.tr siteye girdiğinde benimde bir hosting şirketi olduğumu göreceksin neden kendin teklif yazmadın tavsiye etmedin dersen artık ortada o kadar "hostink" çiyim diyen varki artık gına geldi.. imzamada bakıp yanılma konuya bakarsan analarsın..

Saygılarımla..

• ya özel mesaj yerine burada konuşsak... bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

bir de bu saydıklarımın yanında sohbet kanalı da varsa çok makbule geçer...
  • @ murattanbay

bak samhizmet in msn sini ekle o sana her konuda yardımcı olacaktır. bundan emin ol..

Fiyatları nasıl bilmiyorum ama bu sektörde yeni ama temiz bir insandır. sitenide en iyi şekilde host edeceğine eminim.
  • Merhaba murattanbay;
    Siz komple bir web sitesi istiyorsunuz sanırım ve webmasterlik ile bir ilginiz yok yanılmıyorsam siz komple bir site ve güncelleme hizmeti almalısınız bizce
    Saygılarımla Samhizmet.com yönetimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    YARDIM LÜTFEN
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba
    Hakan abi düşüncelerin için çok teşekkür ederiz ama bu gece bizi şımartıyorsun farkında mısın?
    Saygılarımla
  • ücretsiz forum sayfalarını denedim ama sitedeki reklamlar hiç hoş durmuyo. kurulumu illa bir şirketin yapması gerekmiyo. ben yaparım diyen arkadaşlar varsa görüşelim. bir de bildiğiniz host hizmeti veren güvenilir bir Türk şirket var mı? sorun yaşamayacağım bir şirket olursa iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Samhizmet

Merhaba
    Hakan abi düşüncelerin için çok teşekkür ederiz ama bu gece bizi şımartıyorsun farkında mısın?
    Saygılarımla

İçimden geçeni yazıyorum emin ol kimseye iyi görülmek yada kötü görülmek umrumda değil.. Gidişatını beyeniyorum bu nedenle yazıyorum..

@murattanbay

yazdıklarımı okumuyormusun sen arkadaşım. senin ilk mesajının altına bir sürü türk host firması sahibi ismi yazdım incelersen sorunun çözülür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

@murattanbay

yazdıklarımı okumuyormusun sen arkadaşım. senin ilk mesajının altına bir sürü türk host firması sahibi ismi yazdım incelersen sorunun çözülür..
    tabiki okuyorum yazdıklarınızı ben onları diğer arkadaşlara isteklerimi daha iyi iletmek için yazıyorum... verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. siteye yeni üye oldum ama gerçekten hayran kaldım siteye
  • @murattanbay

DH üyeleri için biz teşekkür ederiz ve aramıza hoşgeldiniz derim. Hayran kalabileceğiniz bir site için verilen tam bir savaşın ortasına denk geldiniz ama emin olun sitede gerçekten bilgili seviyeli ve amacı para kazanmak değil yardımcı olamk olan bir çok üyemiz var. Her türlü soru ve sorunlarında hepimiz seve seve yardımcı oluruz. bir önceki mesajımda biraz sinirli gibi bir mesaj yazdım izlenimi verdiysem kusura bakma.

samhizmet ile irtibat kur dediğim gibi eğer tatmin olmazsan info@hostticaret.net ile irtibat kur. her türlü soru ve sorunun için ise info@adamer.com.tr ile benle irtibat kurabilirsin..
  • peki arkadaşlar kişisel bir forum sitesi kurmak için ne kadar web alanına ve bant genişliğine ihtiyacım olur (üye sayısını yaklaşık 500 düşünürsek...)?
  • disk alanı sorun değil başlangıç olarak 50 MB alan alsan bence yeterlidir sana. trafik önemli her ihtimale karşılık en azından 2-3 GB ile başla baya bir süre işini görür. eğer imkan var ise daha fazlasına yok demem sende deme ama 3 GB işini görür bence.

Alan adını aldığın yere dikkat et host filan da önemli ama site ismin daha önemli. daha sonra aldığın firmanın host peketinde veri tabanı sayısına dikkat et 1-2 tane işini görecektir ama bir kaç tane daha boşta hak hiçde kötü olmaz..

Saygılarımla..
  • Benim site host ve domain kuzenimin hediyesi ne akdar alan verdi bilmiyorum sormadımda ayıp olur diye ama bw 1 gb vermiş yetmiyor...
    bende ya host alıcam yada bir reseller almayı düşünüyorum... buradaki arkadaşlar ilk tercihim olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.