Şimdi Ara

Lütfen yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba amerikadan dayim geldi oradan 5S aldi

Buraya Tr'ye geldiğinde apple ID sifresini hatirlamiyor bende bir iki arkadasimdan rica ettim sifrelerini aldim girdigimde sifre hatasi diyor ama arkadaşımın kendi telefonunda girdigimde sifre hatasi vermiyor

Appledan kendim hesap actigimde telefonda kredi karti istiyor ve hicbiri seçeneği yok evde bilgisayarda yok itunes skinti olur ne yapmamiz lazim acaba ayarlarda bir sey mi kapali kendim S3 kullaniciyim pek bir bilgim yok teşekkür ederim simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Appstoreye gir ücretsiz birşey indirmeyi dene aç hesap hiçbiri seçeneği gözükür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook ücretsiz indirmeye denedim goz gezdir cikiyor sonra kredi kartina yonlendiriyor hic biri secenegi yok

• O zaman ABD hesabı aç orda none var.

• Fotoğrafını çektim yok öyle bir şey
     Lütfen yardım :)

• ABD dedim farkındamısın

• Denedim olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Denedim olmuyor

Google'da "ücretsiz apple id almak" yazarsan yeterli olur. Bilgisayarına itunes kurup onun üzerinden ücretsiz bir uygulamaya basarak yeni hesap oluşturacaksın. İşlemler sırasında "none" seçeneği çıkacak. Telefon üzerinden kredi kartı olmadan yeni apple id alamazsın.

Bir de başlık seçimin çok yetersiz. Herkesin isminin Ali olduğunu düşün. Birbirimizi bulmak zor olurdu. Bağlığa "apple id alamıyorum" gibi birşey yazsan, sonuca ulaşman daha kolay olur. Bütün açtığın konularda açıklayıcı başlık seçmen senin faydana, yoksa herkesin yardıma ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 13 Ocak 2014; 0:13:22 >

• kardes hesabi bilgisayardan itunes uzerinden ac bilgisayardaki itunes i ac free bir uygulama ya tikla yuklemeye calisinca hesap sorar yeni hesap olustura tikla ve none yi sec odeme seklinde sen sanirim telefon uZerinden deniyorsun hadi yap haber ver

• Umarım halletmişsin Halledemiyen arkadaşlar için yazayım dedim. bende uğraştım bu gün itunes redeem code or gift certificate diye bir bölüm vardı orayı tıklayınca hiçbiri seçeneği çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat56 -- 23 Ocak 2014; 0:14:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.