Şimdi Ara

lütfen yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    512 mb ram (sonradan yükselttim)
    nvidia ge force MX/MX400 64 mb

benim sorunum şu bilgisayarım oyun oynarken (özellikle CM4) her defasında ya kendi kendine yeniden başlıor ya da kitleniyor (hemen öncesinde ekranda mavi arka planlı bisürü yazı gözüküor 1 saniye bile sürmüyo) ramlarimi yükseltmeden önce ve internet yokken böle bi sorunum yoktu gayet iyiydi. ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler.

• teknik serv. bölümüne yaz ama cm4 için ram ve işlemci yeterli görünüyor ekran kartı için endişeliyim

2. taktığın ram çakışma yapabilir aynı markamı ram ler oyunun haricinde herhangi bir uygulamada böyle bir problem varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIJACKER -- 9 Temmuz 2006; 18:38:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazgemi43

pentium 4 2.40 ghz işlemci
    512 mb ram (sonradan yükselttim)
    nvidia ge force MX/MX400 64 mb

benim sorunum şu bilgisayarım oyun oynarken (özellikle CM4) her defasında ya kendi kendine yeniden başlıor ya da kitleniyor (hemen öncesinde ekranda mavi arka planlı bisürü yazı gözüküor 1 saniye bile sürmüyo) ramlarimi yükseltmeden önce ve internet yokken böle bi sorunum yoktu gayet iyiydi. ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler.

konu başlığına "lütfen yardım" yerine problemini yazmış olsan belki daha fazla kişi yardımcı olacaktır bence forum kurallarını oku derim.
  • ramler aynı marka cm4 ün dışında inernetteki polo cup oyununda sürekli aynı şey oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.