Şimdi Ara

LÜTFEN PLEXİ GLASS YARDIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN C.TESİ GÜNÜ BİR KONU AÇMIŞTIM PLEXİ HAKKINDA FAKAT ASIL İSTEDİĞİM SORUNUN CEVABINI BULAMAMIŞTIM (NEKADAR?)
    ARKADAŞLAR BEN BU GÜN MİNİBÜS CADDESİNE CIKTIM (ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM)
    PENDİK KADİKÖY MİNİBÜSÜNE BİNDİM
    ÇEŞMEDE İNDİM BODRUM KATINDAKİ ADINI TABELACI OLARAK OKUDUĞUM BİR DÜKKANA GİRDİM 38 YLT DEDİ
    BENDE ÇIKTIM BU FİYAT NORMALMİ
    KADİKÖYDEN BAKTIM YARIN AVRUPA YAKASINA GEÇİCEM KARAKÖYDEN DE ALABİLİRM ARKDAŞLAR EN FAZLA 20 LİRA VERİCEM NERDEN YAPTIRABİLİRİM
    BOYUTLAR =20*30
    İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

HAAAA BU ARADA NOT:YARIN ALICAM

• arkadaşım o tabelacılara göre normaldir,ama izmirden yollayabiliriz istersen,50x50 15ytl(yanlış hatırlamıyorsam),
    kargoda adrese 6 ytl
    istersen pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

arkadaşım o tabelacılara göre normaldir,ama izmirden yollayabiliriz istersen,50x50 15ytl(yanlış hatırlamıyorsam),
    kargoda adrese 6 ytl
    istersen pm at

yarin arastir.
    Olmadi bu arkadastan al. fazla diye de uzulme. Plexi o kadar cok kullaniliyo ki. Buzdolabinin rafini tamir etmek icin bile kullandik babamla. Gercekten faydali bir made. Fazlasindan zarar gelmez yani

• BODYGUARDS

TAMAM SENİN FİKRİNİ DÜŞÜNCEM AMA BEN YARIN ALABİLİRSEM DAHA İYİ OLUR
    KADİKÖYDE VEYA KAARAKÖYDE BİRİSİ TARİF EDEBİLECEK OLAN VARMI?
  • karaköyde tüneli karşına aldığında soldaki yola gir 100m yürü solda birtane plexiglass satan var 50m daha yürü bir tane daha var bu adamlarla iyi pazarlık yapmassan kazık yersin ona göre...
  • hocam dediğim gibi ben kesin fiatı öğrenir yarına kadar ulaşırım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.korkmaz

karaköyde tüneli karşına aldığında soldaki yola gir 100m yürü solda birtane plexiglass satan var 50m daha yürü bir tane daha var bu adamlarla iyi pazarlık yapmassan kazık yersin ona göre...

tmm arkadaşım saol m2 ne kadar dır yaklaşık 3mm lilğinin fiyatı 40 ytl imiş zaten benim istediğim boyuta oranlayınca ucuz oluyor

tamamdır arkadaşlar saolun iyi pazarlık edecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğiniz yerleri yazarsanız sevinirim
    teşekkürler
  • arkadaşlar bu karaköydeki plexiciler kasaya takıyormu yoksa satuyormu sadece

lütfen yarın almaya gidiyorum
  • demekki yok fiyat söyleyebilecek
    ben 1 saat içerisinde bir kez daha bakıcam
    eğer bilen varya ve mesaj atarsa ona çok çok teşekkür ederim
  • 1 SAT OLMASINA DK LAR VAR
    BİLEN HALA TOK
  • fiyat olarak bir şey söyleyemem ama plexiciler karaköyde dediğim yerde var biraz daha yukarı kule dibine çıkarsan heryer plxi ci ama dedğim gibi fiyat olarak bilmiyorum kasaya takmazlar heralde plexi yi ...
  • plexxi yi aldım takım işlemlerine başlayıyorum
    45*45=8tl
    karaköy
    hırdavatçılar çarşısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.