Şimdi Ara

lutfen okuyun adillikmi bu cok onemlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6060491/tm.htm

arkadaslar tumham dejavu098 nıklı arkadaslar ustte herzaman kullandıgımız uslupları kullanmıslardır suanda ceza almıs durumdalar yorumlarınıza acıyorum bence forum yonetıcılerı bu mahalle benım demeye calısıyolar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok agresifce bir davranış olmuş. Hem satış yapıp hem yönetim de söz sahibi olmak pek adilce de değil ayrıca. Çin deki internet muhabbetine dönmüş.
  • Senin adamın ilanını kirletmeye ne hakkın var bi de onu düşün bakalım.
  • Ne javanın nede başkasının avukatlığını veya admin diye kimseye yalakalık yapacak biri değilim ve asla yalakalarıda sevmem
    yalnız burda bi kural koyulmuş

[2.4] 2.el forumunda herkes dilediği fiyatları vermekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir Veya Ürünün sıfırının linki verilip sıfırı gösterilebilir.

Yahu öyle saçma sapan yok bu fiyat çok uçuk cart curt dedinmi adamlar böyle cezayı basarlar.Link verip ve verdiği linkteki fiyatlar ile ilandaki fiyat arasında cidden çok uçuk bi meblah olsa zaten burda şuan ben dahil herkes bu olayı eleştirir ve yanlış bulurdu
    Diyeceklerki bu ilandaki ürünün sıfırı yokki adam link versin, borsapazar ikinci el satış fiyatından 10 ytl daha ucuzdu sanırım ben hesaplarken,Öyle uçuk bi meblah olsa valla değil 1 hafta 1 ay bile ceza alacağımı bilsem orda ben bile yorum yapardım

Edit:::. Şimdi dikkat ettimde birde fazladan bir adet mx 440 64 mb ekran kartıda varmış sistemle beraber onuda 21 dolara satıyor borsapazar ,Yani ilandaki fiyat borsapazarın fiyatından 35-40 ytl daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 28 Şubat 2006; 14:20:54 >

• Can Yücelden bir şiir (zengin=site yöneticisi, yoksul=site kullanıcısı)

Bir Çin Şiiri

Davacı zengin, davalı yoksulsa
    Zenginden yana işler yasa

Davacı yoksul, davalı zenginse
    Davalıda kalır yine nizalı arsa

Davacı da davalı da zenginse davada
    Özür diler çekilir aradan kadı

Davacı da davalı da yoksulsa, bak,
    Sade o zaman işte yerin bulur hak
    Şair : Can Yücel
  • Kimsenin başka birinin topiğini kirletmeye hakkı yok. Ancak modların başkalarının topiclerinin kirlenmesine göz yumup sıra kendi topiclerine gelince yetkilerini kullanmaya kalkmalarına ne demeli bilmiyorum...
  • Şikayet ederseniz kim olsa da ceza alması lazım aynı şeyi yapanın.Herşeye yöneticilerin yetişmesini beklememek lazım.Ama diyorsan ki bana biri geldi aynı şeyi yaptı ve şikayet ettim ceza almadı.İşte o zaman çifte standarttır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yönetici olmadan önce benim burada açtığım ilanlara yazılan yorumları okusaydınız inanın hak verirdiniz.

Burada konu üyenin ceza almasından ziyade yorum yapmaması gerektiğini bilmesi gerektiğidir.

Ben ilanlarıma yorum yapmayın gereksiz mesajlar atmayın diye rica da bulunuyorum ama nafile
    yine satışa mani olmak isteyen istediğini yapıyor.

Bu forumda her kim olursa olsun satış ilanını kim vermiş olursa olsun verdiği ilana bir yorum, satışa mani
    olacak bir mesaj hatta smiley dahi atılmış olsa şikayette bulunmalıdır, eğer şikayet butonunu kullanıpta bildirim
    yapmıyorsa sorumluluk ilan sahibindedir.

Ürünü almayacağı halde ilanlara sözlü sataşma yada yorum yazma girişiminde bulunan üyeler ile yüz yüze
    gelin bakalım onlar size neler söyleyecek.

Herkese iyi alış verişler diliyorum.
  • 1. bu konunun yeri burası değil
    2. bölüm kuralları gayet açık ve bende bu tarz yorumlar için ceza taleplerinde bulundum daha öncesinde
    3. Kimsenin konusunun kirlenmesine göz yummuyoruz. ama göremediklerimiz mutlaka vardır. Eğer bize bildirirseniz gereken işlem ordaki kullanıcılar içinde yapılacaktır.

iyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.