Şimdi Ara

Lütfen Korkudan Öleceğimiz Bir Film Söyleyin (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
9.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zaris

korku- geirlim tarzı ;
    Öldüren sis

İzlemezsen bir şey kaybetmezsin. Korku/gerilim çerçevesinde bakma; insan psikolojisi üzerinde durulmaya çalışılmış ama, pek de başarı olamamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

REC

katılıyorum. ses iyi olunca acayip korkunç oluyo..
  • 29 feb. güney kore yapımı sağlam sahneler var tavsiye ederim

Lütfen Korkudan Öleceğimiz Bir Film Söyleyin
  • pagan biraz daha açarmısın arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Yanımda bir arkadaş var.Korkudan ölmek istediğini söylüyor.İki film aldık ama korkmadık.Bize korkudan öleceğimiz filmler söyleyin.

Seri katilli , normal cinayetli filmler olmasın.Bir kurgusu falan olsun bir gizemi olsun.Hayaletli falan gibi.Silent hill tarzı ama çok korkunç olsun.

Böyle bir grup insanın bir araya toplanıp sonra birinin onları tek tek öldürdüğü filmlerden olmasın.

Filmi gece 00.00 da izliycez ve oda karanlık olacak.

öldünüz mü bari
  • Ya bu önerdiğiniz filmleri klasik bir cdcide bulabilir miyiz yoksa özel mi ısmarlatmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: moravec

quote:

Begotten nedir

Begotten için yazacak pek bişeyim yok. Merak eden izlesin derim. İzledikten sonra neden bişey yazamadığımı anlarsınız.

Ayrıca Begotten'i izlemeden önce bir araştırma yapmanızı öneririm.

filmden kısa bir görüntü:http://www.dailymotion.com/relevance/search/begotten/video/x3uhd7_akira-yamaoka-a-stray-child-begotte_creation

bu da imdb sayfası:http://www.imdb.com/title/tt0101420/

ekşi sözlük yorumları:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=begotten

Merak ettim dediğin filmi.İndiriyorum
  • Zamanında Audition diye bi japon filmini izlemiştim,korkudan ziyade garip karakterler ve garip diyaloglarla germeyi başaran bi filmdi.Film ortalara kadar bunalımlı japonların kadın-erkek ilişkilerini anlatan sıradan bir film gibi devam ederken sonunda olmadık yerlere gidiyordu.Özellikle bi sahne vardı ki mide falan bırakmıyordu..
    Korku ve gerilim diyince bence japon ve kore sineması bir numaradır.Hollywood yapımlarında ne kadar vahşet,kan,ölüm olursa olsun çok basit geliyor insana..

Sahnede kadın bir ip yardımı ile adamın ayaklarını kesiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matters -- 1 Haziran 2008; 0:03:58 >
  •  Lütfen Korkudan Öleceğimiz Bir Film Söyleyin

30days of night o kadar korkutan bir film degil ama yine biraz geriyo insanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Ya bu önerdiğiniz filmleri klasik bir cdcide bulabilir miyiz yoksa özel mi ısmarlatmak lazım
  • quote:

pagan biraz daha açarmısın arkadaşım

http://forum.donanimhaber.com/m_20151299/mpage_3/tm.htm

buraya biraz yazmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

beyler hills have eyes i izleyip tirsabilen biri dusunemiyorum (aniden firlayan seyleri saymazsak tabi.o zaman bir arkadasiniz ikide bir size hooayt diya bagirsin filmden daha korku dolu olur)
    eger vahset izlemek istiyorsaniz ` cannibal holocaust ` oneririm hills have eyes vahsetinden hoslananlara
    tum dunyada en cok ban yiyen film unvanini almakla birlikte yonetmene de sayisiz dava acilmisti.
    bazi sahneler gercek cunku.artik izleyip gorun bisey demiyim. ben 2 parcaya bolup izleyebilmistim.arada camlari acip/ bir su icip /tv yi acip rahatlamam gerekti :)

ikisinide izledim..senaryo ve çekimler berbattı..tahminen daha fazla filim çekiliyor ve senaryo ve yönetmenlerin bence eskisi kadar özen göstermek istememeleri veya artık tv ve sinemanın alt düzey eğlenceler olmasında belkide..yalnız cannibal holocaust indirdim 15 dakka izledim gerisini hızlı sardım bu gerçek dediğiniz sahneler nerededir acaba..neden yönetmene dava açılmış acaba? o kadar aciz sahneler çektiği içinmi..bana daha çok komedi filmi gibi geldide?daha dogrusu bukadar aptal çekimlere nasıl tahammül edilebilir orasını anlayamıyorum?yalnız ben belkide filmin taklit olanınıda izlemiş olabilirim ..imdb de top 50 de 1970 sonrası filimlere yer verilmemesi oldukça yerinde..sinemada düzey oldukça düşmüş durumda..
  • Arkadaşlar bana güzel konulu korku&gerilim filmi söylermisiniz?Ama yani birden ortaya çıkıp hoplatan filmlerden olmasın(Garez gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar bana güzel konulu korku&gerilim filmi söylermisiniz?Ama yani birden ortaya çıkıp hoplatan filmlerden olmasın(Garez gibi)

seninkide sorumu arkadaşım biz 4 sayfadır ne konuşuyoz burda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Arkadaşlar bana güzel konulu korku&gerilim filmi söylermisiniz?Ama yani birden ortaya çıkıp hoplatan filmlerden olmasın(Garez gibi)

seninkide sorumu arkadaşım biz 4 sayfadır ne konuşuyoz burda

üşendim şimdi okumaya
  • Tamam madem izmrilisin bi kıyak geçeyim

Ben ALtay'lıyım hem ;)

Şunları izle

Rec
    Shutter
    6.his

şu üçünü izle sonra devam ederiz
  • quote:

Tamam madem izmrilisin bi kıyak geçeyim

Ben ALtay'lıyım hem ;)

Şunları izle

Rec
    Shutter
    6.his

şu üçünü izle sonra devam ederiz

sağol Rec'i izlemedim bu senenin filmi sanırım
  • 2007 filmi bence izle hatta mp4 versiyonunu indir 300mb bişi kalitesi iyidir divx gibin :)

reci kesinlikle izle yani ben gece 2 de izledim tek kelime ile süperdi kesin yani korkmadım ama gerildim belkide korktum :)
  • scary movie serisi

ben bilmiyorum oyle bi film
  • konuyu şimdi okudum ve şu 3 filmi indiriyorum.izleyince yorum yazarım.

1) the thing ( bu filmin namını uzun süredir duyuyordum)
    2)The.Exorcism.Of.Emily.Rose ( klasik şeytan filmi sanırım ama korkutucu gelır bana boyle fılmler )
    3)the descent ( burada bayagı öven olmus)

bunların yanında birde "Cannibal Holocaust" indirmeyi dusundum ama bazıları oyle anlatmıs kı indirmekten vazgectım.daha indirmeden korktum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.