Şimdi Ara

Lütfen knightı bırakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım gerçekten bağımlılık yapıyo bu oyun ya psikolojim alt üst benimde varya :D rüyalarıma giriyo artık o derece ama bırakmak istemiyorum valla :D geçen gün rüyamda yazlıktayım yolda mirage sword buluyorum :D eve doğru ilerlerken böle küçük çocuklar var ellerinde kılıçlar knightçılık oynuyolar ARKADANA KÜÇÜK KIZLAR HEALLIYO BUNLARI o derece psikolojim bozuldu yani düşünün
  • Sen bilirsin arkadaşım bizde teklif var ısrar yok Sanki sen rüyanda oynuyonda biz oynamıyokmu ben rüyamda tek kişi troll yıkıyodum ama gayri yıkmıyorum şimdi mışıl mışıl uyuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

arkadaşım gerçekten bağımlılık yapıyo bu oyun ya psikolojim alt üst benimde varya :D rüyalarıma giriyo artık o derece ama bırakmak istemiyorum valla :D geçen gün rüyamda yazlıktayım yolda mirage sword buluyorum :D eve doğru ilerlerken böle küçük çocuklar var ellerinde kılıçlar knightçılık oynuyolar ARKADANA KÜÇÜK KIZLAR HEALLIYO BUNLARI o derece psikolojim bozuldu yani düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wEmiNw -- 28 Ocak 2006 22:23:56 >

• yaw bu oyunun amacı 24 saat online olman okdr pc basndaysan nası kızlara wakit ayırcan onu demek istedim
    quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Biraz açarmısın konuyu

quote:

Orjinalden alıntı: pensetr

yaw bu iki iş birlikte yurumuo ya knight manyagı olup np babsı olcan ya kızşarla olay kuracan bu iş bole ben bunu bilirim

• ARKADASLAR BENİM SOLİCEKLERİM SİZE TERS OLABİLİR AMA YİNEDE SOLİCEM BENİM 51 LVL HEALLER CHARIM WARDI VE CALINDI GİREMİYORUM SU ANDA ESKİDEN KALMA EZİK Bİ CHAR KASMAKLA MESGULÜM SİZDEN İSTEGİM OYUNU BIRAKANLAR BENİMLE PM YADA MSNDEN KONUSABİLİRSE COK MUTLU OLUCAM ONLARDAN BAZI İSTEKLERİM OLACAK MSN scorpionalp@hotmail.com bekliorum yada burdan özel mesaj atın
  • kısacası
    ASOSYALLEŞİYORSUNUZ!!!
  • lan agalar knight online bırakılırmı.

• arkadaşım market kurduğun zaman başındamı bekliyeceğim işte o zamanlarda boş vakitlerimide öyle değerlendirmeye çalşıyodum ama şimdi rahatladım

quote:

yaw bu oyunun amacı 24 saat online olman okdr pc basndaysan nası kızlara wakit ayırcan onu demek istedim
    quote:

Biraz açarmısın konuyu

quote:

yaw bu iki iş birlikte yurumuo ya knight manyagı olup np babsı olcan ya kızşarla olay kuracan bu iş bole ben bunu bilirim

• bu konuu benmle tartısmak isteyen
    fbpanther@e-pertevniyal.com
    msndir konusabiliris
  • Tamam sana bir şey demiyoz sen oyununa devam et küçüçük sıpalarla ana-avrat küfürleşmeye
    quote:

Orjinalden alıntı: jandark02

lan agalar knight online bırakılırmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wEmiNw -- 29 Ocak 2006 0:09:53 >

• yaw ama yok dc olcam yok lwl kasmam lasım bu oyun her turlu zararlı
    arkadaslarından ayrılıosun int cafelere borc yabıosun(bazı arklarım ole)
    ailenne kvga olay bole
  • arkadaşım buda kötü bi pislik ben evde oynuyordum knigti ama bu para yönünden çok kişinin canı yanmıştır nasıl anlatsam evde oynuyanlarda bu salaklık derecesi çok oluyodu yemin billah yemeden içmeden kesiliyodum bilgisayarın başından kalkıp yemek sofrasına gitmek adamın zoruna gidiyodu - yönüde göz sağlığı ve bel fıtığı konusunda ileriki dönemdeki hastalıklara davetiye çıkarıyor

quote:

yaw ama yok dc olcam yok lwl kasmam lasım bu oyun her turlu zararlı
    ailenne kvga olay bole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wEmiNw -- 28 Ocak 2006 22:47:40 >
  • beyler ben sırf bu oyun için eve adsl aldırdım.günde 12 saat felan kasıorum olimpiada 60 olmadan bırakmam bu oyunu.bu arada okul olduğu zaman 12 saat oynayamam sadece 4 saat felan kasarım günde.karne nasıl diyesormayın bu yazıdan sonra :p

• Abi o kadar büyütmeyin herşeyi tadında bırakırsanız bence hiç bi zararını görmezsiniz ama pisikopata bağlayıp da sen kendini bilgisayarın başına kitler saatlerce kalkmazsan olacağı o yani ama yine haklısın insan oyuna dalınca kalkamıo bilhassa evde oynuosan aslında her oyun için geçerli yeter ki kafayı tak oyuna
  • Arkadaşlar bu knight dan yook günde 2 saat yok hafta sonu ilelerle kurtulamayız ya 60 yapıp gerçek paraya satacan yada moradonda civciv e oyunu bırakıyorum kardeş al bunları doya doya kullan dicez yoksa oyun dersde sinemaa wc kısacası her yerde bizlerle milli eğitim sektöründe bir numaralı engel okullar açılıyo işimiş zor arkadaş grubu olarak kurtulmak en iyi çare bi kişi kaldı mı canı çekiyo insanın
  • baba yapmayın oyun bırakılıo be...ben dün bırakıom dedim ve bitti valla bitti..hıı tabi ki de ööle çat die bitmedi yane bırakmak için başka oyunlara yöneldim .mesela level drg. sindeki tüm oyunları teker teker deniom çok zevkli oluo yani bırakılıo...ööle çok dallandırıp budaklandırılıcak bi şey diil..hade göriim sizi..!
  • Oyunu bırakmak çok zor ama ne kadar zorlasanızda bırakılmayacak kadar bağımlılık yapıo.ama mesela ben şu an oyuna doydum.daha düne kadar cz den çıkmadığım lvl kasmaktan kalmdığm şimdi oturuyom lufersonda arkadaşlarla muhabbet edioz.nedeni ise doymak.lvl 60oldum.cz ye gittim.rahat adam kestim.çok karizmam oldu.roguelerın en son giysisi olan chitin shell full setim de vardı.hem dual mirage +8im hemde ib +8im de vardı .ama artık oyun beni sıktı.zaten son hafta oyun oynamaktan çok oyunda sabahlara kadar cz de pk yapacağıma muhabbet ettim.ve de son dupe wipe ten sonra silinen bazı itemlerim artık iyice sona yaklaştığımın göstergesiydi.iyi hoş yine kendimi eskisi kadar karizma olmadan (shellsiz)de toparladım ama bir şey fark ettim ki oyun için hayatımı harcamışım gibi bişey.şunuda söylüyorum lise+ olan arkdaşlar ve oyunu oynayan arkadaşlar karne notlarını hepsi bilirler...mesela benim karnemi etkiledi .anti-sosyal olduğuma eminim.çünkü 12 de uyanıp gece 4 e kadar oynayınca nasıl olacağına düşünün.
    yani diyeceğim şu; bu oyun kesinlikle bağımlılık yapar.2. bazı arkdaşlarımız lvl 60 olayımda bırakırım demiş.merak etmeyin lvl 60 olsanızda hiç bişey değişmiyor.şöyle bi kısır döngüye giriyorsunuz.lvl 60oldum master olayım master hazırlığı sabahlara kadar uyuma sonra arkanız sağlam değilse item yok.eee sonuç yine cz de adam akıllı iş yapmazsınız.yani sonuç 0 .bi çok hayalle 60 kasayımda cz kralı olcam gibi şeylerin boş olduğunu görüsünüz.
    kimseye oyunu bırakın demiyorum ama bir gün gelicek ya herkes sıkılıcak yada bi şekilde bırakıcak sonuçta buda bi' oyun

• ya bırakamıyorum notlarım normal sosyal hayatımda var ama içim kötü,psikolji bozuyo cidden
  • ya sanane hatta sizene gelmişin lütfen bırakın diyosun ben kopmak istiyorum sosyal hayattan var mı kardeşim allahım ya
  • quote:

arkadaşım buda kötü bi pislik ben evde oynuyordum knigti ama bu para yönünden çok kişinin canı yanmıştır nasıl anlatsam evde oynuyanlarda bu salaklık derecesi çok oluyodu yemin billah yemeden içmeden kesiliyodum bilgisayarın başından kalkıp yemek sofrasına gitmek adamın zoruna gidiyodu - yönüde göz sağlığı ve bel fıtığı konusunda ileriki dönemdeki hastalıklara davetiye çıkarıyor

quote:

yaw ama yok dc olcam yok lwl kasmam lasım bu oyun her turlu zararlı
    ailenne kvga olay bole

örnek ben

• arkadaş haklısın upgradeden 150m kazandım parayle iyem aldım yapmaya çalıştım hepsi yandı 150m gitti
    psikolojim bozuldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.