Şimdi Ara

Lütfen her digitürk üyesi okusun!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıldır digitürk abonesiyim.Digitürkü diziler ve sinema kanalları için aldım.Ancak dikkatimi çeken birşey var.Digitürk sürekli tekrar yapıyor.Aynı diziler sil baştan sil baştan sil baştan.....Sex and the cityi 1 yılda kaç kez tekrar koyduklarını bile bilmiyorum.Friends ve daha bir çoğu.Diğer kanallar Fox life,Fx,Show plus sürekli aynı dizileri tekrar ediyor.Hatta home tv bile aynı yemek tariflerini evirip çeviriyor.Kısaca bütün kanallar böyle. Tamam sinema kanallarında ayn filmlerin dönmesi bir yere kadar ama diğerlerindeki durum nedir?Ayıptır rezilliktir.Para ile hizmet veren bir kurum bizleri bu kadar aptal yerine koymamalı.Bizler koyun muyuz önümüze ne konursa bakar mıyız bir milyar defada olsa??Diyeceksiniz ki şikayetin varsa kapat.Neden bunu yapmak zorunda olayım ki??Ben yabancı dizileri ve filmleri izlemek istiyorum ama kaliteli bir şekilde.Paramı ödüyorum karşılıında hizmet istiyorum.En basit dans yarışmaları,yemek programları,diziler defalarca önümüze atılıyorsa burda bir sorun var.Hiç şikayeti olan var mı arkadaşlar?Varsa herkes herkes birleşsin bir dilekçe hazırlayalım ve her kullanıcı bunu email olarak yollasın.Bu forum benim her sorunumda girdiğim en kalabalık ayrıca da her sorunuma yanıt bulduğum bir forum.Eminim burdaki üyeler bunu başarabilir.Spor severler lütfen ben sadece spor için aldım deyip geçmesin.Burda sorun ne için aldığımız değil nasıl bir hizmet aldığımız!Hadi arkadaşlar!!
  • BU İŞ DİLEKÇEYLE OLMAZ BU DEVLET KURUMU DEGİL BU TPLU KAPAMA İLE OLUR BUDA BİZ TOPLUM OLARAK ÇOK KONUŞURUZ AMA İÇRATA GELİNCE YOK HERKES İLK ADIMI DİĞERİNDEN BEKLERSE BÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞURUZ EN AZINDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ŞİKAYETLERİNİZİ BİLDİRİNİZ.
    ve usa ve avrupadaki bir cok platform da benzer bir uygulama izler..
    gectigimiz senelerde uydu piyasasinda cok populer olmus,sifre kirip izlenebilen, fransaya ait, tps multivision kanallarindaki ,yalniz bir gun icinde, sabahtan aksama kadar olan tekrarlari gorseniz sasardiniz.tv yayinciligindaki sistem sanirim boyle.
    yani senin izledigini baskasinin henuz izlememis olabilme prensibi.

bunun yaninda digiturk un amerikayla paralel yayinladiklari diziler de mevcuttur.ve bir cogunu izleme firsatim bile olmadigindan tekrarin olmasi bir bakima avantajli gorunuyor
  • Kaç senedir digiturk üyesiyim bilmiyorum. Çok sıkıntı yaşadım çoğu halledildi bazıuları sineye çekildi.

Digiturk için çokm şey söylenebilir çok eleştirilebilir ama dizi kanalları konusunda çok taraflı bakmışsınız bence. (bu arada sinema kanalları çoğaldı ama kalite yerlerde)

Dizi takip edeceksiniz digiturk bu konuda tek ve en iyisi. (internet ile uğraşırım bulurum izlerim derseniz o ayrı.)

Friends, Sex and the city yi yazmışsınız ama diğer dizileri (sezonu gösterilen) es geçmişsiniz. 24 saat dizi yayınlayan kanallarda mutlaka dolgu diziler olacaktır (sadece digiturk e özel değil) gün içindede tabiri, caizse kafa diziler olacaktır. ve en az 3 teklrarı olacaktır bu kafa dizilerin ki kaçıran yakalayabilsin.

Dizi kanalında adını anmadığınız sezon dizileri ise (bir kısmı sezon finali yaptı yaz sonunda tekrar başlayacak)

CASTLE, MEDIUM, HOUSE, MIAMI MEDICAL, V, NCIS, BROTHERS & SISTERS, THE VAMPIRE DIARIES, GRAYS ANATOMİ, MENTALİST, Law & Order: Special Victims Unit... v.s

Daha nicesi...

Diğer kanallarda bu dizileri seyredebiliyorsunuz ama 5- 6 sene önceki bölümlerini....

"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • friends her gün sonsuza kadar yayınlansın dursun gıkım çıkmaz valla. dünyanın en güzel şeyi.

tekrar olayında da sonuçta adamların elinde belirli miktarda dizi sayısı var ve sadece dizi yayınlayan kanalları var mecburen bol bol tekrarları da olmalı. belki kanal sayısı düşürülse tekrar sayısı da azalabilir ama digiturk öyle bir hamle yapmaz herhalde.
  • Bence filim ve dizi kanalı yeterli çünkü 2 saat tv takıldımı yeter zaten fazlası zararlı internette dahil.
    ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.