Şimdi Ara

Lütfen bilgi sahibi olanlar cvp versin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brawa

megane coupelerde guzel araba alınabılır.

ancak.halk arasında opel tıgra ıle aynı kaderı paylasır.
    aslında neden boyle yakıstırma yaptıklarını anlamıs değilim.
    ama maalesef durum boyle.hanı delinin bırı bır kuyuya tas atmısta, kırk akıllı çıkaramamıs aynen o hesap.
    yolda bu arabalarla seyrederken, arkandan kotu yakıstırmalar yapılabılır.keske hıç yapılmasa.

Tigraya nasıl bi yakıştırma yapıyorlarkisanırım arkasnın şekliyle ilgili bir yakıştırmadır tahminimceama tabiki o yakıştırmayı önemli olan arkadan değilde suratıma yapabilmek

• kesinlikle opel corsa 1.4. yakıtta zaten en düşük opel kaliteside cabası, 3-4 yaşında km si düşük iyi bişey bulursun o paraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihirbazzz -- 15 Aralık 2007; 15:19:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnohco

quote:

Orjinalden alıntı: brawa

megane coupelerde guzel araba alınabılır.

ancak.halk arasında opel tıgra ıle aynı kaderı paylasır.
    aslında neden boyle yakıstırma yaptıklarını anlamıs değilim.
    ama maalesef durum boyle.hanı delinin bırı bır kuyuya tas atmısta, kırk akıllı çıkaramamıs aynen o hesap.
    yolda bu arabalarla seyrederken, arkandan kotu yakıstırmalar yapılabılır.keske hıç yapılmasa.

Tigraya nasıl bi yakıştırma yapıyorlarkisanırım arkasnın şekliyle ilgili bir yakıştırmadır tahminimceama tabiki o yakıştırmayı önemli olan arkadan değilde suratıma yapabilmek

opel tıgra ve megane coupe travestı arabası olarak adlandırılır.ne kadar doğru bılemem ama
    cevremden duyduklarım o yonde.
    aslında bmw ve mercedes sahıplerıne mafya adamı olarak bakıyolar.çok ilginc benzetmeler ama durum bu.hıcte sevmem bu benztemelerde bulunanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brawa -- 15 Aralık 2007; 17:09:38 >

• aslında düşünürsen tigraya biraz yakıştırabilirsin ama, megane için bilmiyorum, megane da benim gözüme en kötü gelen yönlerden birisi arka stoplar iğrenç ikincisi ise uçları yuvarlanmış kapılar
  • focus sport trend
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

focus sport trend

wala baba yukarıda resme şööle bir bakarsak (eğerki doğruysa) megane duruken focus biraz saçmalık oluo, eğer bilmediğim daha baskın bir tarafı yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

1-civic
    2-primera
    3-megane coupe

ben olsam bu üçünden hangisini temiz bulursam onu alırdım...

bmw, alfa güzel ancak parçaları pahalı arabalardır...sorun çıkarırlarsa altından kalkılmaz satarken zorlanırsın ayrıca çok yakarlar bu dedikleerime göre...şimdiden hayırlı olsun...

şimdilik planım bu üçü bakiim nolacak,ama gönlüm en çok civic ten yana modelide birz daha yüksek olsa tam olacakmış ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnohco -- 23 Aralık 2007; 16:32:50 >
  • VECTRA GT
  • Arkadaşlar temiz civic si ilanı görürseniz haberim olsun pls
  • Arkadaşlar 15.000 ytl lik bütçeyi mecburiyetten dolayı en fazla 8.000, olmadı taşıda çatlatırsak 8.500 ytl ye düşürmek zorunda kaldım

Sizlere çok önemli bişey sorucam;
    Ben şimdi sonuç olarak civic si (hb) da karar kıldım.Fakat si aramalarım sırasında hondanın CRX adlı modeliyle karşılaştım.İlk başlarda bagaj tarafı falan iğrenç geldi, ama zaman geçtikçe, youtubedaki videolarını seyrettikçe, uygun fiyatlarını gördükçe kanım ısındı.Yalnız bi sorunum var araba hakkında hiç bi bilgim yok Ne kadar yakar,çok sorun çıkarırmı,parçada sorun yaşarmıyım yada hiç tahmin etmediğim sorunlarla karşılaşabilirmiyim, veya tam tersine şimdiye kadar rastlamamakta hata ettiğim bir arabamı,kesinlikle bana göre bi arabamı bilmiyorum.
    Şöyle küçük bir tablo hazırladım kendi gözümde;

.................Yakıt | Tip | Performans | Genel

Civic Si.........8........9.........10...........10

CRX..............-........6.........10............8

Sizce doğru bir tablo oldumu?

• Hani hiç CRX ci yada CRX ten anlayan yokmu koca sitede

http://www.sahibinden.com/honda_crx_WQQaXQQ6324503WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

quote:

focus sport trend

wala baba yukarıda resme şööle bir bakarsak (eğerki doğruysa) megane duruken focus biraz saçmalık oluo, eğer bilmediğim daha baskın bir tarafı yoksa

yol tutus ve konfor bakımından focus öndedir o acidan yazdim ama megane coupede 140 ps motor var 2000cclerde performans acisindan büyük farklar olur sport trendle

örnegin 0 100
    focus 9.2
    megane c 2.0 8.6 gibi

• quote:

quote:

quote:

focus sport trend

yol tutus ve konfor bakımından focus öndedir o acidan yazdim ama megane coupede 140 ps motor var 2000cclerde performans acisindan büyük farklar olur sport trendle

örnegin 0 100
    focus 9.2
    megane c 2.0 8.6 gibi

hmm anlıorm hocam, ama artık maalesef ööle bi lüksümde kalmadı ya si ya crx belki bi ihitimade e30 düşünüorm ama yinede çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

focus sport trend

örnegin 0 100
    focus 9.2
    megane c 2.0 8.6 gibi

hmm anlıorm hocam, ama artık maalesef ööle bi lüksümde kalmadı ya si ya crx belki bi ihitimade e30 düşünüorm ama yinede çok teşekkürler

rica ederim...

• ya mutlaka CRX i duymuşsunuzdur, değilmi?
  • alfa problemli, fiat coupe nin son sahibi siz olursunuz, 15000 e focus sport trend veya astra sportive alınabilir belki,en son 8.500 demişsin bu fiyata corsa gsi bulabilirsin
  • hmm saol hocam yalnız pek bana göre değil sanki corsa ama tabi belli olmaz,ya si ya crx belki bi ihitimade e30 düşünüorm artık bundan sonra
  • crx tam deli işidir.Biraz bakımlıysa uzun seneler hizmet eder o motorlar kolay kolay öldürülmez ama araba sadece motordan ibaret değil.Sağı solu düzgünse alınabilir.Ufak rötuşlar yapılarak güzel bir araca sahip olunabilir
  • şkr baba anlayan biri çıktı yahu peki bu si larla crx ler arasında diğer farklar nasıl, mesela yakıt, donanım, güvenlik, performans?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnohco -- 21 Şubat 2008; 1:45:07 >
  • yada kullanışlılığı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.