Şimdi Ara

Lütfen Bİ Bakın[TUŞ TAKIMI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Augias

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

arkadaşlar aldıgım monster marka laptopda NUMPAD'de 6,9 tuşları Alt yön tuşu ve Enter tuşu belirli aralıklarla işlevini kaybediyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende Düzgün basınca felan çalışıyor şuan mesela numpadden geçiyim 1234578 aynen böyle çıkıyor , neden olabilir hiç bir sıvı kaçımı olmadı daha 10 gün oldu zaten, Mantık olarak anlamıyorum bazen hiç sorun yokmuş gibi çalışıyor Teknik servise göndermek sorun degil yakın zaten ama belki normal bi çözümü vardır yazılımsal olabilir dendi format attım şuan devam ediyor .

Aynı sorunu ben yaşıyordum klavyeye sıvı teması var diye klavye değişim yapıldı ama hala sorun devam ediyor.

sıvı temasında ücretli değişimmi yaptılar.. __

beimkinede kola döküldü çalışıyor ama arada yapışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

arkadaşlar aldıgım monster marka laptopda NUMPAD'de 6,9 tuşları Alt yön tuşu ve Enter tuşu belirli aralıklarla işlevini kaybediyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende Düzgün basınca felan çalışıyor şuan mesela numpadden geçiyim 1234578 aynen böyle çıkıyor , neden olabilir hiç bir sıvı kaçımı olmadı daha 10 gün oldu zaten, Mantık olarak anlamıyorum bazen hiç sorun yokmuş gibi çalışıyor Teknik servise göndermek sorun degil yakın zaten ama belki normal bi çözümü vardır yazılımsal olabilir dendi format attım şuan devam ediyor .

Aynı sorunu ben yaşıyordum klavyeye sıvı teması var diye klavye değişim yapıldı ama hala sorun devam ediyor.

sıvı temasında ücretli değişimmi yaptılar.. __

beimkinede kola döküldü çalışıyor ama arada yapışıyor...

Evet ama degisim hicbir seye yaramadi sorun devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beni de servise gitti geldi tap filan tam basmıyor ama tam oturtulmamış harici klavye kullanıyorum sorun olmuyor şuan ekran kartı değişimine gidince tam oturturlar diye göndermedim geriye ,,kendim de ellemek istemedim çünkü şuan pc yi sehpada kullanıyorum wairess klavye ile daha rahat oluyor o yüzden şuan için sorun yok sende de belki böyle bir durum olmuş olabilir yandan bakınca tuşlar bombe duruyor bir diş oturmamış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: altan99

beni de servise gitti geldi tap filan tam basmıyor ama tam oturtulmamış harici klavye kullanıyorum sorun olmuyor şuan ekran kartı değişimine gidince tam oturturlar diye göndermedim geriye ,,kendim de ellemek istemedim çünkü şuan pc yi sehpada kullanıyorum wairess klavye ile daha rahat oluyor o yüzden şuan için sorun yok sende de belki böyle bir durum olmuş olabilir yandan bakınca tuşlar bombe duruyor bir diş oturmamış sanırım

Dostum bu başlık altında aynı sorunu yaşanlar var öncelikle sorunun kaynğı monsterın kullandığı kasanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor 2. olarakta teknik servisleri gerçekten çok yetersiz.
  • bence teknik servis çok iyi , benim sorun şundan kaynaklandı bi an önce kargoya verilmesi için hızlıca takılmıştır gözden kaçmıştır 3 sn de düzelicek bişey , yanımda hiç tornavida yok bir tane ufak tornavida var onunla bi dedim oturtayım ama bakim çizilecek vazgeçtim

• klavyeyi sökmek çok basit..
    1. öncelikle hoparlörlerin ve güç düğmesinin bulunduğu kısım ın bir ucundan tırnağınızla kaldırarak çıkarınız..

2. çıkan parçanın altında klavyeye ait zannedersem 4 adet sırayla vidalar var.. bunlar sökülür..

3. klavye monitöre doğru hafifçe çekilerek tırnaklarından kurtulur.

4. tam olarak çıkarmak için klavyenin orta altında bulunan film kabloyu dikkatlice yuvasından tırnağını çekerek çıkarınız.

5. takarken de tırnağın çekerek film kablosunu ortalı ve tam oturtarak tırnağı kilitleyiniz.. sorununuz çözülür.. sorun bundan değilse kesinlikle klavyenin değişmesi gerekir

bol şans
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altan99

beni de servise gitti geldi tap filan tam basmıyor ama tam oturtulmamış harici klavye kullanıyorum sorun olmuyor şuan ekran kartı değişimine gidince tam oturturlar diye göndermedim geriye ,,kendim de ellemek istemedim çünkü şuan pc yi sehpada kullanıyorum wairess klavye ile daha rahat oluyor o yüzden şuan için sorun yok sende de belki böyle bir durum olmuş olabilir yandan bakınca tuşlar bombe duruyor bir diş oturmamış sanırım

Dostum bu başlık altında aynı sorunu yaşanlar var öncelikle sorunun kaynğı monsterın kullandığı kasanın kalitesizliğinden kaynaklanıyor 2. olarakta teknik servisleri gerçekten çok yetersiz.

telefonda gayet ilgililer fakat çok özensiz iş yapıyor..

sıfır laptopu gönderdim ekran çevresi çizikler içinde ve kasa tam oturmamış ve hepsinden önemlisi bf2 mi bitirmiş olarak gönderdiler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.