Şimdi Ara

Lütfen bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım herkese iyi forumlar lütfen üşenmeden okumanızı rica ediyorum şimdi ben 18 yaşında mezuna kalan birisiyim durumumuz iyi sayilir şimdi benim annem avukat o yüzden 11. Sinifta bir yanlis yaptim ve hukuķ istedigimi soyledim gecen sene 12.sinifken hukuk tutmadi ozel dusunuyordum sıralama sınırı geldi psikoloji tuttu gitmedim gitmeme sebebimide hukuk kazanmak icin kaldigimi soyledim bu senenin basindan beri matematikten ozel ders aldiriyor ygs de 302 yaptim simdi bakıyorum anneme işlerinden dolayı çok sinirli mutsuz sürekli bu benlik bir meslek değil zaten gecen seneden beri emin degildim su son 1 haftadır çocukluktan beri yapmak istediğim mesleği istiyorum oda polislik pmyo icin puanım da tutuyor ygs lys yede giricem ve sunuda belirtmek istiyorum lys de hukuk kazanicak puani bile yapsam bu seferde polis akademisi isterim hukuk hic istemiyorum ama bu yola ciktim o kadar ozel ders aldik simdi anneme bunu soylesem baya üzülücek babamdan yana sıkıntı yok ne istersen onu yap der o hep para da önemli degil benim icin belki avukat olursam polislerin 8 9 aylık maaşını 1 ayda kazanıcam ama mutlu olamıycam ne yapmam lazım yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkca istediğin şeyi söyle ve diret.

Ailem 1890 dan beri ticaret yapıyor ben zorla tercuman olcam.

• Ama işte öyle olmuyor ya başta hukuk fikri benden çıkmasa zaten diretirdim ama iyice alıştılar of ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayersozlue -- 20 Nisan 2016; 20:40:39 >
  • Yok mu fikir vericek acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.