eski bir tiyatrocu olarak tiyatrodan alacağın zevki inanki hiç ir şeyden alamazsın.Tabii gideceğin tiyatroda 3-5 şey ezberleyip tiyatroyaya çıkmayacaksın.Eğer dışarıdan bi tiyatroya gideceksen eski hocama yönlendirebilirim seni.Paralı değil.Sadece minnet yetiyor :)Hatta okul işlerine girersen şimdiden para kazanmaya başlarsın.Çok insan pişirdi kendisi.Hatta bir kaç tv yapımı yönetmenliği filan var.Beni öyle yetiştirdi ki eleman(şu kaygısızlar dizisindeki) onunla aynı oyundaydık 3 ayda onu kestim oyundan rolunu aldım.Tabi sonrası gelmedi.Gerçekten çok güzel bir iş.
ben ikisinide yaptım... şimdi ikisinide yapamıyorum... bence ikiside çok güzel ve eğlenceli ikisinide yap....çünkü ileride ikisinide yapamıyacan emin olabilirsin elindeyken ikisinide yapppppp...
bence oluruna bırak
SPOR bence
voleybol oynatiyatroyu sadece seyret
ya da tiyatrocu ol,,voleybol maçlarına git
spor stress atmak için tiyatro dizlerinin titremesi için
quote:
Orjinalden alıntı: cbr_quen
spor stress atmak için tiyatro dizlerinin titremesi için
Bana göre spor...
En son kararı sen vercen ama
veleyboy bence
Tiyatro köprü demek,his demek,emek demek,haz demek,mutluluk demek,heyecan demek,ifade demek,yansıma demek,yakarış demek,kalıplara sığmayış demek,sınırları aşmak demek,istemek demek,özlemek demek,ekmek demek,su demek,ihtiyaç demek,varoluş demek.... Tiyatro haykırış demek,yaşam demek,hayat demek,nefes almak demek... YAŞIYORUM DEMEKSEN BİLİRSİN..vOLEYBOL DA İYİ TABİ
Tabikide tiyatro. kültür ,sanat ve birikim
TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO TİYATRO daha ne diyim atatürk ne demiş herşey olabilirsiniz ama sanatçı asla bu bir yetenek işidir anladın
karar verince bizim de haberimiz olsun,paylaş bizimle merak edrim ben şimdi
voleybol oyna sen ne işin olur tiyatroyla para yok orda ama voleybolcular iyi para alıyo.
çok mu maddiyatçı oldu
e sanki biraz doğru ama sen de haklısın,ek iş olarak görülüyo tiyatro keşke gereken değer verilse emeğinin karşılığını alsa insanlar,baba gibi konuşmuşsun baba mısın yoksa
eğer fen lisesinde falansan tiyatro... normal lisede veya anadolu lisesindeysen voleybol iyi olurdu... bide tabi hangisinde diğer insanlardan daha iyiysen..
tiyatrocu ol ...neden diyer sorma ,,içimden öle geldi..
okuldamı daha başarılısın spordamı yoksa oyunculukta mı bunu iyice düşün. Daha sonra ise hangisini daha çok sevdiğini. Bunların 3ü beraber olamaz sadece birinde profesyonel olabilirsin. Tiyatro okullarını ayrı değerlendiriyorum. Bunlardan birini seçeceksin diğerini ise hobi olarak yapacaksın. Tabi okul hobi olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme