Şimdi Ara

LÜTFEN BANA BİR TAVSİYE VERİN:TİYATRO MU YOKSA SPOR MU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN BİR ERKEĞİM ONUN İÇİN FUTBOL TABİKİ!
  • eski bir tiyatrocu olarak tiyatrodan alacağın zevki inanki hiç ir şeyden alamazsın.Tabii gideceğin tiyatroda 3-5 şey ezberleyip tiyatroyaya çıkmayacaksın.Eğer dışarıdan bi tiyatroya gideceksen eski hocama yönlendirebilirim seni.Paralı değil.Sadece minnet yetiyor :)Hatta okul işlerine girersen şimdiden para kazanmaya başlarsın.Çok insan pişirdi kendisi.Hatta bir kaç tv yapımı yönetmenliği filan var.Beni öyle yetiştirdi ki eleman(şu kaygısızlar dizisindeki) onunla aynı oyundaydık 3 ayda onu kestim oyundan rolunu aldım.Tabi sonrası gelmedi.Gerçekten çok güzel bir iş.
  • ben ikisinide yaptım... şimdi ikisinide yapamıyorum... bence ikiside
    çok güzel ve eğlenceli ikisinide yap....çünkü ileride ikisinide yapamıyacan emin olabilirsin elindeyken ikisinide yapppppp...
  • bence oluruna bırak
  • SPOR bence
  • voleybol oynatiyatroyu sadece seyret

ya da tiyatrocu ol,,voleybol maçlarına git
  • spor stress atmak için
    tiyatro dizlerinin titremesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

spor stress atmak için
    tiyatro dizlerinin titremesi için

Bana göre spor...

En son kararı sen vercen ama

• veleyboy bence
  • Tiyatro köprü demek,his demek,emek demek,haz demek,mutluluk demek,heyecan demek,ifade demek,yansıma demek,yakarış demek,kalıplara sığmayış demek,sınırları aşmak demek,istemek demek,özlemek demek,ekmek demek,su demek,ihtiyaç demek,varoluş demek....
    Tiyatro haykırış demek,yaşam demek,hayat demek,nefes almak demek...
    YAŞIYORUM DEMEKSEN BİLİRSİN..vOLEYBOL DA İYİ TABİ
  • Tabikide tiyatro. kültür ,sanat ve birikim
  • TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO-TİYATRO TİYATRO daha ne diyim atatürk ne demiş herşey olabilirsiniz ama sanatçı asla bu bir yetenek işidir anladın
  • karar verince bizim de haberimiz olsun,paylaş bizimle merak edrim ben şimdi
  • voleybol oyna sen ne işin olur tiyatroyla para yok orda ama voleybolcular iyi para alıyo.

çok mu maddiyatçı oldu
  • e sanki biraz doğru ama sen de haklısın,ek iş olarak görülüyo tiyatro keşke gereken değer verilse emeğinin karşılığını alsa insanlar,baba gibi konuşmuşsun baba mısın yoksa
  • eğer fen lisesinde falansan tiyatro... normal lisede veya anadolu lisesindeysen voleybol iyi olurdu... bide tabi hangisinde diğer insanlardan daha iyiysen..
  • tiyatrocu ol ...neden diyer sorma ,,içimden öle geldi..
  • okuldamı daha başarılısın spordamı yoksa oyunculukta mı bunu iyice düşün. Daha sonra ise hangisini daha çok sevdiğini. Bunların 3ü beraber olamaz sadece birinde profesyonel olabilirsin. Tiyatro okullarını ayrı değerlendiriyorum. Bunlardan birini seçeceksin diğerini ise hobi olarak yapacaksın. Tabi okul hobi olmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.