Şimdi Ara

lütfen bakın..hd4870x2 li sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem topluorm...eylülün ortalarına doru kesin alacağım allahın izni ile..yüksek miktarda oc yapmak istiyorum...toplayacağım sistem şöle

1.ANAKART: asus p5q pro

2.İŞLEMCİ: e8400

3.EKRAN KARTI: gecube hd4870x2

4.HDD: seagate 500 gb 32 mb

5.KASA: thermaltake armor vh8000bws

6.PSU: high power 650w absolute

7.RAM: ocz 2*2=4gb ddr2 1066 mhz reaper hpc

8.SOĞUTUCU: ocz vendetta 1 işlemci soğutucusu

sizce böle bir sistem nasıldır????f/p yi göz önünde bulundurdum..sizin değiştirmemi istediğiniz parçalar varmıdır caba*??

• işlemcini e8500 yap fazla fiyat farkı yok, ve o kasaya o kadar para yazık bence armor mx var senin yerinde olsam onu alırdım.
  • 4870x2 alıpta f/p göz önünde bulundurdum deme bence

hd4870 neyine yetmiyor. işlemciyide kesinlikle e8500 yapmalısın
  • yuksek mıktarda oc yapıcaksan q6600 al derım hem 4 cekırdek hem guzel oc oluyor.Sadeec oyun ııcn kullanıcaksan e8500 tabıkıde.Oc yı onemsedıgıne gore alırken dıkkat et vıd degerıne.eger adam kabul ederse guzel vıd lılerden bulsun getırsın(sacma oldu yapan cıkcagını sanmıyom) 4870x2 yı ne alıyon gercekten 4870 neyıne yetmıyo:D bıde f/p olayı tamamen kopartmıs.
  • o ekran kartı armor mx kasaya sıgmıyor galiba. lütfen yanlıs öneride bulunmayalım
  • ekran kartına göre anakart ve işlemci düşük kalmış en düşük e8500 almalıydn
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesud92

o ekran kartı armor mx kasaya sıgmıyor galiba. lütfen yanlıs öneride bulunmayalım

sığmadığını bilmiyordum şaşırdım açıkçası, düz hd4870 alırsa sorun kalmaz hem kasadan hem de ekran kartından fiyatı bayaa kısar işlemciyide e8500 yaptı mı tadından yenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal hd4870 crysiste pek tatmin edici olmuo sanırsam dx10 very high çözünürlükte
    ayrıca e8500 le e8400 arasında 1.16 ghzlik bi hız farkı için 20 dolar vermek sizce dorumu????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogkasa -- 25 Ağustos 2008; 20:29:07 >
  • quote:

o ekran kartı armor mx kasaya sıgmıyor galiba. lütfen yanlıs öneride bulunmayalım

bir alt konuya bakın.his 4870 armor mx e sıgıyor.
    daha önce ölçtüm diyen birisi yüzünden bende öyle düşünmüştüm,ama artık eminim.
    armor mx in boyutlarını arastırmanızı tavsiye ederim,

quote:

Orjinalden alıntı: ogkasa

normal hd4870 crysiste pek tatmin edici olmuo sanırsam dx10 very high çözünürlükte
    ayrıca e8500 le e8400 arasında 1.16 ghzlik bi hız farkı için 20 dolar vermek sizce dorumu????

+ 0.5 çarpan, eskiden olsa degemzdi ama su anda alınsa para bosa gitmez.
    bir insan 4870 de bir oyunda tatmin olamıyorsa artık denecek birşey kalmamıstır.fazla abartmayın şu oyunu gözünüzde .. alt tarafı oyun , crysis i de bi alt çözünürlükte açsın,geri kalan ve çıkacak tüm oyunları max. açabilecek zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 25 Ağustos 2008; 20:32:31 >

• bak bende o arkadastan biliyorum.o da beni yanlıs bilgilendirmis, mesajıı okuyan herkesten özür diliyorum.kendimide lıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

quote:

normal hd4870 crysiste pek tatmin edici olmuo sanırsam dx10 very high çözünürlükte

bir insan 4870 de bir oyunda tatmin olamıyorsa artık denecek birşey kalmamıstır.fazla abartmayın şu oyunu gözünüzde .. alt tarafı oyun , crysis i de bi alt çözünürlükte açsın,geri kalan ve çıkacak tüm oyunları max. açabilecek zaten...

Evet doğru...Arkadaş yüksek miktarda oc yapmak istiyorum demiş.OC yapıcak birinin, 0.5 çarpan ve 160mhz çok işine yarıyacaktır.Bunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti zaten.HD4870 konusunu gelince; DX10 da crysis de çok abartılı ayarlar açılmadığı sürece iyi performans gösteriyor.Örneğin ben, 1650x1080 çözünürlükte Very Hıgh da çok rahat oynamıştım.Hatta daha da zorlıcaktım ama sistem benim değildi kapatmak zorundaydım

• valla arkadaşım öncelikle bilgisayarı bol bol oc yapmak için tasarladım diyosunpeki gerçekten ihtiyacın varmı varsa bilemem ama senin o eylülde toplamayı düşündüğün sistem ocak 2009 dan itibaren büyük değer kaybedecek çünkü usb 3.0 intelin yeni 1366 pinli yeni serisi yolda önemli olan yüksek sistem toplamak değilde ihtiyacın olanı kadar yada az üztünü toplamandır keseni biraz da düşünürsen senin için daha iyi olur
  • ekran kartını bi tane alcaksan crosfire anakarta ne gerek var bi tane slotu olan bi p45 alabilirsin
    mesela asus p5q-se...180 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

valla arkadaşım öncelikle bilgisayarı bol bol oc yapmak için tasarladım diyosunpeki gerçekten ihtiyacın varmı varsa bilemem ama senin o eylülde toplamayı düşündüğün sistem ocak 2009 dan itibaren büyük değer kaybedecek çünkü usb 3.0 intelin yeni 1366 pinli yeni serisi yolda önemli olan yüksek sistem toplamak değilde ihtiyacın olanı kadar yada az üztünü toplamandır keseni biraz da düşünürsen senin için daha iyi olur

Katılıyorum İhtiyacın olanı kadar yada biras üstünü almalısın.

eğer illa o kartı almak istiyosan o kartta 22'' bi Dvilı Lcd monitör İşe Yarar Yüksek Çözünürlüklerde çoşan bi kart

ve en iyisi 750 wlık iyi bir psu alsan daha iyi

Ürün 1 adet 8 li ve 1 adet 6 lı PCI-E Güç girişi istemektedir. En az 600W ve 30A üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir…

Hepsi burada .comda sapphire 4870x2 özelliğinde yazan bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 26 Ağustos 2008; 1:11:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

4870x2 alıpta f/p göz önünde bulundurdum deme bence

hd4870 neyine yetmiyor. işlemciyide kesinlikle e8500 yapmalısın

Aynen katılıyorum.
  • quote:

quote:

bir alt konuya bakın.his 4870 armor mx e sıgıyor.
    daha önce ölçtüm diyen birisi yüzünden bende öyle düşünmüştüm,ama artık eminim.
    armor mx in boyutlarını arastırmanızı tavsiye ederim,

quote:

Armor MX in içine 27 cmlik 4870x2 yi nasıl sığdıracaksınız merak ediyorum gerçekten... HDD bayi çıkarmadan sığdıran varsa foto rica ediyorum... Elime metre alıp kendim ölçtüm, nasıl sığacak çok merak ettim? Kartı mı kestiniz?:)

• sistem güzel bence ama ben olsam q6600 alırdım işlemci olarak ... ayrıca psu yuda 750w kaliteli bişi almalsın bence 650w sınırda kalır asırı oc yaparsan
  • arkadaşlar sizin de tavsiyenizle hd4870x2 yi almamaya karar verdim.normal hd4870 almaya karar verdim..artan parayla thermaltake armor vh6000 kasa almayı düşünüorm ne dersiniz???
  • airea

sen miydin la bana ölçtüm sıgmıyor diyen

hdd lerin hepsini kullancakmı sanki adam cıkarmıs cok rahat sıgmıs yahu , alaalaa
  • quote:

airea

sen miydin la bana ölçtüm sıgmıyor diyen

hdd lerin hepsini kullancakmı sanki adam cıkarmıs cok rahat sıgmıs yahu , alaalaa

Bana inanmıyorsan kendin eline al bir metre git ölç... Hdd lerin hepsini tabi ki kullanmayacaksın ancak hdd bay tek parça... Nasıl sadece birini çıkaracaksın.??

İnanmayan alır metreyi eline kendisi görür... "Sen miydin bana ölçtüm sığmıyor diyen" filan gibi artistlik lafazanlıklara gerek yok... Halep orda ise arşın burda...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.