Şimdi Ara

LÜTFEN ÖNE ÇIKARIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen bağış yapamıyorsak da öne çıkarıp, başkalarının bağış yapmasına vesile olalım. Konu okunduğu halde öne çıkarılmıyor, bir tuşa basıp iyilik yapmak lütfen zor gelmesin.  

    Bugün biz büyük şehirlerde en ufak, işimize yaramayacak şeylere onlarca lira para harcayıp israf ediyoruz. Bir adet cipse, giymeyeceğimiz bir kıyafete, kullanmayacağımız bir eşyaya vereceğimiz parayı lütfen temiz suya ihtiyacı olan insanlar için bağış olarak yapalım.


    https://www.youtube.com/watch?v=fiYox1f-E-k&feature=youtu.be


    Unutmayın, hepimiz "bu dünyadaki açlığın sebebi zenginlerin doymaması" diyoruz fakat bunu söylerken, kendimizi zengin olarak görmediğimiz için üstümüze alınmıyoruz. Bu insanlara göre bizler çok zenginiz. Çünkü biz litrelerce temiz suyu her gün israf ederken orada çocuklar kirli suyla yıkanıyor. Ufacık bir bağış sizleri asla zedelemez fakat bu insanlara birike birike çok faydalı olabilir.


    GÜZEL İNSANLAR yazıp 3072'ye 5 lira bağış yapalım arkadaşlar. Bu kampanyayla hiçbir alakam yok sadece youtubeda izledim. Bir diş hekimi olarak ileride oralara gidip insanlara tedaviler yapmak istiyorum. Fakat şu anda bunu yapamasam da elimden gelen bu konuyu açmaktı. Lütfen birbirimizi eleştirmek, kırmak, stres yapmak ve tartışmak yerine sadece bağış yapalım ve konuyu öne çıkaralım. O insanların bize ihtiyacı var ve biz gündelik koşuşturmacalar yüzünden farkında bile değiliz. Ben denk geldim, siz de denk gelmiş olun diye konuyu açıyorum. Kampanya İHH destekli olduğu için gönül rahatlığıyla bağış yapabilirsiniz (lütfen siyasi şeyler yazmayalım, güven problemi olan arkadaşlar Hikmet Anıl Öztekin'in kanalından videoları ve bağışların cidden amaca ulaştığını izleyebilir)



    Afrika'da doğmamanız için herhangi bir sebep var mıydı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressive overload -- 19 Eylül 2020; 13:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Neden böyle konularda elimizi taşın altına koymaktan çekiniyoruz. Çok mu zor geliyor iyilik yapmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Bu mesaj silindi.

    Değerli dostum, bizi insan yapan şey sadece sorumlu olduklarimiza yardımci olmak mıdır? Sana araba çarpsa ve o an ben gelip yardım etmem, banane desem bu hoş olur mu? Yardım etmesen bile böyle dememen lazım. Bugün kadın cinayetleri, hayvan tecavüzleri ne kadar bizi alakadar ederse bu konular da o kadar eder. Çünkü hiçbirine karşı sorumluluğumuz yok ama hepsine karşı sorumluluğumuz var :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressive overload -- 19 Eylül 2020; 13:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.