Şimdi Ara

Lütfen Aldığınız Laptop'ları Övüp Durmayın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bilginadam68

slm arkadaşlar benim laptopumun ekranı kırıldı öğrenciyin dreslerimi bununla çalışı yorum markası acer extanse büyük ekran bide toshiba satıon onun ekranıda 14 inç ben bulamadım yada bulduklarım kendi fiyatlarının 2 katını istediler bana lütfen çok acilen lazım bana yardımcı olursanız sevinirim ilgilenenlere teşekkür ederim

İYİDE BURASI BUNUN YERİ DEĞİL DEĞİL ARKADAŞIM. NOTEBOOK-DİZÜSTÜ BÖLÜMÜNE YENİ BAŞLIK AÇABİLİRSİN VE DAHA FAYDALI OLUR SENİN İÇİN.

[ Today Tomorrow TOYOTA ]
    Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra

• ben de bir ara uydu alıcı almayı düşünüyordum, bir forumda "hangi marka almalıyım" diye başlık attım.

Cevap: Tüm markalar herkes kendi makinesini övüp duruyor, herkes cihazından memnun ama kimse + ve - olayından bahsetmiyor bile. Bir de forumlar da aktif çalışan firma elemanları ve sahipleri de var.
    Bunların işi de kendi sattıkları ürünleri sürekli tavsiye etmek.
    İşin özü, bu curcuna bitmez
  • Aktif çalışan firma elemanları, eğer bi çekinceleri yoksa açıkca kimliklerini belirterek foruma katılmalı.. insanların şikayetini dinlemeli, yeni ürünlerinin ayrıntılı tanıtımını yapmalı... acaba "bu ürün süper, bir arkadaşım kullanıyor oradan biliyorum" gibi sözlerle ne kadar inandırıcı ya da faydalı olabileceklerini düşünüyorlar..

Başka bir donanım forumunda Asus 'un distribütörü bizzat kendi ismiyle forumlara katılıyor ve kullanıcılara hem bilgilendirme, hem yanlış bilinen noktaları düzeltme yoluna gidiyordu... Zaten ondan başka da kimseyi görmedim bu işi açıkca yapan birini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Arkadaşlar bazı arkadaşlar ilgisiz alakasız tüm mesajlarda devamlı olarak aldıkları laptop'ları öven yazılar yazmaktadır. (Dün Fatinkureci, bugün KCH) Kişi farklı birşey soruyor cevap olarak bunu al tamam tarzında kısa yazılar yazılmaktadır. Tamam arkadaşlar almışsınız hayıorlı olsun ama her mesajda sizin şunu al tamam tarzındaki yazılarınızdan gına geldi. Hayırlı olsun güle güle kullanın ama alakasız yerlerde butür cevaplar lütfen yazmayalım. Birde aldınızda alma sebeplerinizi yazında bizde öğrenelim. Kısa cümlelerle biz yazdıklarınızdan birşey öğrenemiyoruz. Biliyorsunuzki burası bilgiyi paylaşma yeri!

bence cok ıyı bı tespıt . cok guzel bı konu. amaaa bunun yerı burası dııll

• quote:

slm arkadaşlar benim laptopumun ekranı kırıldı öğrenciyin dreslerimi bununla çalışı yorum markası acer extanse büyük ekran bide toshiba satıon onun ekranıda 14 inç ben bulamadım yada bulduklarım kendi fiyatlarının 2 katını istediler bana lütfen çok acilen lazım bana yardımcı olursanız sevinirim ilgilenenlere teşekkür ederim

bole sacma resımlerı koymayın. site daha gec acılıor. daha forumu nası kullnacagınızı bılmıosunuz

• Jackal78 +1
    Notebook işi çorba...
    Herkes ayrı telden...

Benim şu anki kararım
    HP Compaq nx8220_PY518EA
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF25a/1090731-1124073-1124073-1124073-1124129-12114866.html

Bilmiyorum doğru mu yanlış mı seçim yaptım? imzamdaki sistemin hesaplama gücü olarak yakın birşeyi bana yeterli, 2.13 ghz pentium-m, ram 1gb yetiyordu zaten masaüstü sistemimde. hp de ddr2 var.
    Ben bilgisayar alırken hep donanimhaber-forum ailesinin ortalaması bir fiyat/performans canavarı bilgisayar çıkartmayı başarıyordum...Bu sefer notebook alayım dedim, afalladım
    Biraz daha araştırıp bayramdan sonra alacam gibi görünüyor...

• Hakkaten yahu bu kuşun konu ile ne ilgisi var? çok güldüm

quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

quote:

bole sacma resımlerı koymayın. site daha gec acılıor. daha forumu nası kullnacagınızı bılmıosunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: kharon

ne oldu hocam
    neye gülüyorsun..
    insanlar ne de güzel anlaşmış
    sorunlarını kızmadan küfürleşmeden halletmişler..
    zoruna giden ne??

selam
  • ewet yaa adam kıçı kırık laptopunu bile övüüüüooo ya yok bole bi şiiy

radyo kayıt
    60 70 sarkı kapasite
    sesi güzel versin
    pili uzun gitsin

• süpersin ak_onair herkesin söylemek istediği bişeyi yazmışsın
  • 9700 128 mb mi iyi yoksa x600 256 mb mi?

Orjinalden alıntı: mammon71

ewet yaa adam kıçı kırık laptopunu bile övüüüüooo ya yok bole bi şiiy

Kıçı kırığın tanımını yapar mısın?
    İmzam güzeL değiLdir

Forum_Casusu.Com
  • Ben çok rahatım oh be laptobum yok bir sorun yok.
  • İnsanlar kendilerini tatmin ediyolar. Övmek, beğenilmek, öğünmek bunlar insan doğasından gelen şeyler... Ama tabi yeri var zamanı var. İki parça metal, üç beş parça teknolojik ürün için ne takdir edilmeye ne de öğünmeye gerek yok bence... Ak_onair, haklısın ama sert çıkışlara gerek yok... :)

hiç sevemedim su laptopu zaten
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.