Şimdi Ara

Lütfeb Bakın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle konuyu yanlış yeremi açtım tam bilmiyorum ama özür dilerim size ihtiyacım var ben bu sene lise 1 e geçtim ve 6.sınıftan beri hayalimdi web programcılıgı web tasarım bunun gibi şeyler fakat lise tercihlerini yaptıktan sonra içimde çok kötü hisler doğdu çoğu kişi işssiz falan kalırsın diyor gerçekten işssizmi kalıcam ? lütfen biri ilgilensin İyi Forumlar.

• okulu bitirmeden ne olacağı belli olmaz.
  • Hiçbir şeyin garantisi yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkür ederim baktınız saolun ben hevesliyim yani ben bu işi para için falan yapmıyorum yani baya seviyorum bu mesleği okuldan öğrendiklerimlede kalmak istemiyorum okul bittikden sonra kendimi baya geliştircem allahın izniyle sorum şuki ben kendimi geliştirirsem herhangi bir şirket beni alırmı yani hocam cevaplarınızı bekliyorum.
  • + Cevaplarınızı bekliyorum
  • kesinlikle istediğin işe yönel, hevesin bu yönde artı sağlayacak sana, lisede desler dışında programlamaya bak ztn önünde epey bir zaman var. ne kadar erken başlarsan o kadar iyidir kodlamada. Sen yavaş yavaş sindire sindire ve acele etmeden programlama öğren ve ayrıca üni.yi kazanmayı hedefle bir bilg.müh. ya da yazılım müh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 13 Ağustos 2014; 8:18:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.