Şimdi Ara

Lustral kullanma günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam meditasyon denediniz mi? Çünkü benim hayatımı değiştirdi. Asosyalliğimi attım, şuan kulüp çalışmalarından, her türlü sosyal çevrelere kadar ismim tanınır oldu. İnsanları ister istemez kendi etrafıma çekmeye başladım.

Her şey bir gün ders sırasında düşüncelerime dalmamla başladı. O kadar çok dalmıştım ki düşünmediğim bir şey kalmadı gibi hissettim. Sonra dışarıda gördüğüm her şeyden, çiçekten, böcekten, ağaçlardan tıpkı onları ilk kez görüyormuş gibi zevk almaya başladım. Artık hayattaki o sıradanlığı atmıştım. Sonra bu "düşünce dalışlarına" devam ettim. Her seferinde hayata daha mutlu yaklaşır oldum.

Bir gün meditasyon hakkında bir şeyler okurken de bilmeden meditasyon yaptığımı ve cidden olumlu sonuçlarıyla karşılaştığımı anladım.

Anksiyete problemim için gerilim ve fps oyunlarına, başladım. Alan Wake cidden çok yardımcı oldu, çünkü adrenalin denilen şeyin varlığı altında nasıl hareket edeceğimi, nasıl sakin kalabileceğimi öğrendim.

Umarım hayatta daha iyi bir yere gelirsin. Başkalarını dinleme, beni de dinleme, hayatın tadını dilediğin gibi çıkar...

• Rodimus01 kullanıcısına yanıt

bende 3yıldır lustral 100 kulanıorum 5gundur 150ye cıktık ama asırı skıntı cene kıtlenmesı basta sersemlkk ve kaygımı arttırdı umarım gecer buyan etkıler.10 yıldır bende anksıyete ve bjpolar hastasuyım.10senedırde ılac kulanıoeum ama asla ıılesmıorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.