Şimdi Ara

Lustral hap ygs lys yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu ilacın yan etkileri neler sonuçta sıkıntıları unutturuyor , bilgileride unutmayalım isin sakası bir yana ygslys sınava hazırlığı engeller mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• csblerdeki zebani kullanıcısına yanıt
    ben eskiden kullanırken halsiz hissettiriyordu bana. mesela ayakta da çok duramıyordum bir gün törende yarım saat ayakta bekledik görüntü gitmişti mesela bayılır gibi olmuştum ses vardı görüntü yoktu bembeyaz gördüm her yeri hafif uyuklama hissi de yan etkileri arasında ama bu antidepresanların ortak özelliği zaten. bilgileri unutturmaz ama eğer gerçekten içmeni gerektiren bir durum yoksa ben olsam son 1-2 hafta kala içmezdim şu sınav geçene kadar.
  • aga hiç bir şe yaramayan bi ilaç o boşuna para verme eniştemin eczanesi var ordan biliyom onun yerine git sınav sabahı bi küp seker ye aynı şey
  • İlacın pek çok yan etkisi kişiye göre mevcut olabilir, netten araştırabilirsin. İlacı sana doktor verdiyse, bunun yerine cipralex gibi bir ssriye geçmen daha iyi olur.
  • csblerdeki zebani kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene 1 hapı ikiye bölerek günde 1 defa kullandım hiç yan etkisini görmedim ama tabiki bünyeler farklı,ha işe yarıyor mu diye sorarsan bana etki etmedi yada psikolojik olarak kullandığım için rahatlamış oluyordum bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 6 Mayıs 2014; 1:21:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt fizik soruya yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.