Şimdi Ara

LÜNTFEN TEK BAŞINAYIM YARDIM...nvidia kontrol panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki kontrol panelindeki resim normalde düz üstünde karelenme yoktu fakat geçen her zamanki gibi s video kablomu taktım ve olan oldu hiç çıkmayan tv kurulum sihirbazı çıktı ve bana tvyi hangi bağlantı ile kuracağımı sordu fakat eskiden tvde film izlemek istediğimde böyle birşey çıkmazdı bende devam ettim işte söyle mi yapacaksınzı böyle mi olacak sonunda olan oldu monitör bir kapandı bir daha açılmadı ekran kartını sildim güvenli moda geçip sonra tekrar yükledim ama nafile bs player ve oyunlarda aynen bu resimdeki gibib kareler var format attım bilgisayara düzelmedi lütfen yardım

umarım bir fiziksel zarar yoktur

LÜNTFEN TEK BAŞINAYIM YARDIM...nvidia kontrol panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKALAC -- 21 Ekim 2008; 3:20:26 >

• His icq turbo 3870 ekran kartımın belleklerinde sorun olduğu için bu başıma gelmişti ve garantiden yenisini verdiler. Driverda sorun olmadığına eminseniz garantiye gönderin
  • biraz daha anlatırmısın çünkü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum garantisi bitti sanırım ama kontrol etmem gerek peki aynen böyle bir sorun mu yani ne oldu da bu sorunu yaşadın
  • Nvidia C.Panelde renkler karışmaya başladı.Sonra oyunlarda renkler karışmaya başladı.Özellikle Crysis i kur oyna.O çok kasıyor sorun varsa ortaya çıkarır
  • Bence ekran kartının driverını güncelle sorun kalmayacaktır.
  • son driverları indirdim güncelledim ama halen aynı anlamıyorum halen
  • Peki hiç oyunda denedinmi mesela ekran kartını zorlayan bi oyunda dene sorun çıkacakmı bakalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denemeye gerek yok manyak bir simcity hastasıyımdır onda bile oluyor her taraf yeşil yeşil kare ve çizikler anlmayorum defalarca s video çıkışı yapıp film izledim ama bu sefer niye böyle oldu anlmadım hemde format attıktan sonra bile devam etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.