Şimdi Ara

Lumıa'ya gelen son güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten mükemmel yenilikler yapılmış,harika bir tasarım olmuş Windows'un Nokia'yı satın alması gerçekten çok şeyi değiştirdi yakın zamanda Nokia tekrar zirveye çıkacaktır umarım.

• Hocam şakamısın ? Cidden bunun şaka olduğunu söyle

Microsoftun eski ceosu Nokia ya ceo olup android e girmeden sadece wp cihaz çıkarttırıp satış olmayınca da şirketi batarken microsofta sattırdı.

Daha sonrada Microsoft telefonların üstünden NOKİA logosunuda sildi. Sen gelmiş microsoftun nokiayı satın alması iyi oldu diyorsun.Microsoft asıl Nokiayı piyasadan sildi.

Ve NOKİA markasında ya 2016 yada 2019'a kadar da Nokia tarafından kullanılamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka değil cahillik dostum tamamen yanlış anlamışım olayı ben sağolasın
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2016 da biticekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Yanlış hatırlamıyorsam 2016 da biticekti

2016 da bitecekse en geç 2 yıl içinde Nokia markasını Nokia olarak umarım yeniden görürüz.

@QQ Razor IV bende biraz sert çıktıysam kusura bakma hocam. MS Nokia'nın mobil cihazlar bölümü ile isim kullanım hakkını alıp markayı yok etti resmen. Microsoft logolu telefondansa Nokia markasını tercih ederim ben. Yılların markası. Nokia ismini cihazlardan silmeseydi daha iyi olacaktı. Yeni Windows'lu telefon alacak olsam Microsoft logolusunu almam. Nokia yazacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.