Bildirim
Lumıa'ya gelen son güncelleme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam şakamısın ? Cidden bunun şaka olduğunu söyle
Microsoftun eski ceosu Nokia ya ceo olup android e girmeden sadece wp cihaz çıkarttırıp satış olmayınca da şirketi batarken microsofta sattırdı.
Daha sonrada Microsoft telefonların üstünden NOKİA logosunuda sildi. Sen gelmiş microsoftun nokiayı satın alması iyi oldu diyorsun.Microsoft asıl Nokiayı piyasadan sildi.
Ve NOKİA markasında ya 2016 yada 2019'a kadar da Nokia tarafından kullanılamayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka değil cahillik dostum tamamen yanlış anlamışım olayı ben
sağolasın
-
Yanlış hatırlamıyorsam 2016 da biticekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rascoal
Yanlış hatırlamıyorsam 2016 da biticekti
2016 da bitecekse en geç 2 yıl içinde Nokia markasını Nokia olarak umarım yeniden görürüz.
@QQ Razor IV bende biraz sert çıktıysam kusura bakma hocam. MS Nokia'nın mobil cihazlar bölümü ile isim kullanım hakkını alıp markayı yok etti resmen. Microsoft logolu telefondansa Nokia markasını tercih ederim ben. Yılların markası. Nokia ismini cihazlardan silmeseydi daha iyi olacaktı. Yeni Windows'lu telefon alacak olsam Microsoft logolusunu almam. Nokia yazacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X