Bildirim
Lumia modeller çakma çıkma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dokunmatik kalitesi ve menü arasındaki geçiş hızına bakmanında dokunmatiği algılıyorsa çakma değildir muhtemelen bi de aç bir kaç oyun oyna (aspahlt8 fifa 14) kasıyorsa alma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim lumia'nın çakmasını yapsın ki ? Ayrıca kore malı olunca ne değişiyor ?
Ya aşağıdaki 3 yorumdada aynı şeyi söylüyorlar millet beni seri eksiliyor. Dayanın ekimde ayrılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 7 Eylül 2014; 18:14:15 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Lumia ların çakması yapılamaz diye biliyorum
Sistem kırılmadığı için çakması yok rahat olun.
Cakma yok hocam Kore mali falanda yok bizim telefonlarin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Amiral
Yapılsa bile iphone çakmaları gibi android li olur. Lumia nın windows tuşlarıyla android i nasıl uyumlu hale getirirler bilemeyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Amiral
Yapılsa bile iphone çakmaları gibi android li olur. Lumia nın windows tuşlarıyla android i nasıl uyumlu hale getirirler bilemeyiz.
Bende öyle diyecektin kısa kestim :))
Kore malı ve nokia :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Ya aşağıdaki 3 yorumdada aynı şeyi söylüyorlar millet beni seri eksiliyor. Dayanın ekimde ayrılıyorum.
Herşeye muhalefet olmak zorunda mısın? Kullanıcı adını GörünmezAdam yerine MuhalefetAdam yapmalısın. Yakışır...
İnsanda biraz onur/gurur/haysiyet olur. Her ota şeye muhalefet oluyorsun. Git iphone forumlarında takıl. Belki çıkmadan 3-5 bi'şey daha sızar falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cangunner
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Herşeye muhalefet olmak zorunda mısın? Kullanıcı adını GörünmezAdam yerine MuhalefetAdam yapmalısın. Yakışır...
İnsanda biraz onur/gurur/haysiyet olur. Her ota şeye muhalefet oluyorsun. Git iphone forumlarında takıl. Belki çıkmadan 3-5 bi'şey daha sızar falan.
Birşeye muhalefet olmadım ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X