Bildirim
Lumia mı htc desire 820 mi lg g2 mi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: UzmanForumcu
G2
Ön kamerayla ilgili olduğunu söylemiş ve G2 mi tavsiye ediyorsun. -
Ön kamera için desire 820 almalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrKemal17
Ön kamera için desire 820 almalısın.
pekala. ön kamera dışında desire ın + larını biliyormusun ? aydınlatırsan sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Under Control
quote:
pekala. ön kamera dışında desire ın + larını biliyormusun ? aydınlatırsan sevinirim.
G2'ye göre avantajları:
+Stereo Hoparlör
+Daha iyi ön kamera
+MicroSD slotu
Aklıma ilk gelen artıları bunlar ama tabi ki G2'nin de üstün olduğu durumlar var.Şahsen ben ikisini de almazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: UzmanForumcu
quote:
Orijinalden alıntı: Under Control
quote:
pekala. ön kamera dışında desire ın + larını biliyormusun ? aydınlatırsan sevinirim.
Bataryada performansda güncelleme konusunda g2 daha önde
İkisi de 4.4.2 kullanıyor, herhangi biri önde görünmüyor.İkisi de 5.0'ı alır bence, ama sonrası ne olur bilmiyorum.Şu an için güncelleme konusunda birinin diğerine üstünlüğü yok.
-
Hocam şu anlık size on kamera yuzunen 820 diyorum. Ancak 2 güne kadar wp 10 ile ilgili fena şeyler gelicek. Bekleyin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iclerinde.en iyi cihaz G2,fakat on kamera en.önemli onceliginiz ise o butcede xperia C3 bakmanizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X