Şimdi Ara

Lumia'lardaki mp3 etiketi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı müziklerin sanatçı/albüm vs. isimleri ile ilgili telefonda sorun var. iTunes üzerinde veya mp3Tag benzeri etiket düzenleme programlarında ayrıca windows gezgininde etiketler düzgün görünürken, bazı şarkıları bilinmeyen sanatçı kategorisine atıyor. Sebebi ne olabilir?

• Ben hepsini elimle Mp3Tag programından ayarladım. Az değil 500 şarkı. Hemen hemen hepsine albüm resmi attım. Genel de diskografi indirdiğimden çoğu albüm resimliydi falan ama sonra hepsi gitti Bilinmeyen Sanatçılar'a. Deli oldum ama banane kalsın artık orada Ama sağ tıklayıp özelliklerden ayarlayınca sıkıntı olmuyormuş, öyle yaptıklarım normal gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Ben hepsini elimle Mp3Tag programından ayarladım. Az değil 500 şarkı. Hemen hemen hepsine albüm resmi attım. Genel de diskografi indirdiğimden çoğu albüm resimliydi falan ama sonra hepsi gitti Bilinmeyen Sanatçılar'a. Deli oldum ama banane kalsın artık orada Ama sağ tıklayıp özelliklerden ayarlayınca sıkıntı olmuyormuş, öyle yaptıklarım normal gözüküyor.

Özelliklerde zaten normal görünüyor bilgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebini bende bilmiyorum
  • Windows Phone uygulaması ile atıyorum müzikleri. Etiket konusunda sıkıntı yaşamadım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.