Bildirim
Lumia'lardaki mp3 etiketi hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben hepsini elimle Mp3Tag programından ayarladım. Az değil 500 şarkı. Hemen hemen hepsine albüm resmi attım. Genel de diskografi indirdiğimden çoğu albüm resimliydi falan ama sonra hepsi gitti Bilinmeyen Sanatçılar'a. Deli oldum ama banane kalsın artık orada Ama sağ tıklayıp özelliklerden ayarlayınca sıkıntı olmuyormuş, öyle yaptıklarım normal gözüküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insunwetrust
Ben hepsini elimle Mp3Tag programından ayarladım. Az değil 500 şarkı. Hemen hemen hepsine albüm resmi attım. Genel de diskografi indirdiğimden çoğu albüm resimliydi falan ama sonra hepsi gitti Bilinmeyen Sanatçılar'a. Deli oldum ama banane kalsın artık oradaAma sağ tıklayıp özelliklerden ayarlayınca sıkıntı olmuyormuş, öyle yaptıklarım normal gözüküyor.
Özelliklerde zaten normal görünüyor bilgiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sebebini bende bilmiyorum -
Windows Phone uygulaması ile atıyorum müzikleri. Etiket konusunda sıkıntı yaşamadım daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X