Şimdi Ara

Lumia Gestures Beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sensörlerde sorun yok. Sorun tamamen truecaller uygulamasından kaynaklanıyor. Ne olduysa onu kurduktan sonra oldu. Yabancı sitelerde de aynı sorunu yaşayan insanlar var.
    https://lumiabetaapps.uservoice.com/forums/268217-lumia-gestures-beta/suggestions/6853049-stopped-working-after-installing-truecaller

http://forums.windowscentral.com/windows-phone-8-1/329229-gestures-beta-stopped-working-help.html

başka bir fikri olan varsa telefona reset atmak dışında uygulamaya hazırım...

• trucaller yeniden kur sonra gesture kaldır sonrada true.. sonra gesture yeniden kur.Her asamada soft reset at.
  • Forumdan uzak kalınca böyle işe yarar uygulamalardan haberdar olamıyoruz.Gerçi uygulamalarla ilgili bir konu var ama çoğu şey oyun olunca takip etmek istemiyorum.Çok hoşuma gitti bu gestures.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord66 -- 22 Ocak 2015; 15:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

trucaller yeniden kur sonra gesture kaldır sonrada true.. sonra gesture yeniden kur.Her asamada soft reset at.

denedim ama değişen birşey yok. Sırf gestures için telefona format atacağım galiba en sonunda...
  • Guzele benziyor,deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

trucaller yeniden kur sonra gesture kaldır sonrada true.. sonra gesture yeniden kur.Her asamada soft reset at.

Bu lumiaların pusulasını nereden sıfırlayabiliriz. Pusula şaştı , kuzeyi güney güneyi kuzey gösteriyor. Haritada navigasyon yaparken sıkıntı çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedektif_dh D kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamanın pusulası? Belkide o uygulamanın pusulası şaşmıştır ve yahut o uygulamanın pusulası gps destekli çalışıyordur. 2 çeşit pusula uygulaması yöntemi var çünkü
  • Navigasyonu acıp pusula hatası alırsan eğer kalibre etmeni ister havada S harfi cizersen duzelir.
  • Haritalar ve here maps uygulamalarında pusulanın sıkıntılı olduğunu görüyorum. sağa veya sola dönüşlerle yönün olması gerekenlerde 45 derece saptığını görüyorum.

Fsh77 onu ilk başta yapmıştım ama pusula şaştı ve daha sonrada o uyarı hiç çıkmadı. Şuan pusula çalışıyor hata vermiyor ama yönü şaştı. Eskiden sorunsuz çalışıyordu.

Kalibre programı vss var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

Haritalar ve here maps uygulamalarında pusulanın sıkıntılı olduğunu görüyorum. sağa veya sola dönüşlerle yönün olması gerekenlerde 45 derece saptığını görüyorum.

Fsh77 onu ilk başta yapmıştım ama pusula şaştı ve daha sonrada o uyarı hiç çıkmadı. Şuan pusula çalışıyor hata vermiyor ama yönü şaştı. Eskiden sorunsuz çalışıyordu.

Kalibre programı vss var mı ?

Bu uygulamalar ile değil, gerçek bir pusula uygulaması ile deneyin. İndireceğiniz pusula programına ait yorumlarada bir bakın , hepsi doğru düzgün çalışmıyor çünkü
  • dedektif_dh D kullanıcısına yanıt
    Diagnostics toolset programı güzel, sensorler kısmında pusulaya bakabilirsiniz
  • 520 de çalışıyor test edildi onaylandı

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    Az önce here maps ve here drive programlarını sildim tekrar yükledim. 1-2 dk doğru yönü gösteri sonra yine şaşmaya başladı. Neyse birde sizin dediğinizi deniyeyim.

• quote:

Az önce here maps ve here drive programlarını sildim tekrar yükledim. 1-2 dk doğru yönü gösteri sonra yine şaşmaya başladı. Neyse birde sizin dediğinizi deniyeyim.

here maps ve here drive a pek güvenmeyin onlar gps bazlı pusula kullanabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

here maps ve here drive a pek güvenmeyin onlar gps bazlı pusula kullanabilirler.

Maalsef bu programda pusula nın yönünü hatalı gösterdi. Gerçek pusula ile telefonu aralarında manyetikten etkilenmesin diye 10 cm farkla yan yana koydum.
    Telefon 30 derece hatalı gösteriyor. Ayrıca telefon masanın üzerinde sabit durmasına rağmen gyroscope testi yaptığımda değerlerin devamlı %0 ile &1 arasında çılgın gibi değiştiğini gördüm : ))

Gerçi şuan gdr1 beta kullanıyorum , yani gerçek denim güncellemesi kurulu değil. Belkide bu beta işletim sistemiyle pusulanın fabrika ayarı kaçmış olabilir. Sonuçta telefonun içinde birsürü manyetik bileşen var , fabrikada modele göre o manyetik parçaların yeri tespit edilip kalibrasyon yapıpda paketliyordur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 22 Ocak 2015; 23:13:36 >

• proje iptal mi edildi kurulmuyor artık ?
  • Bendede beta olan sürümü yüklü arkadaşlar ama ara ara çalışmadığı oluyor tabiki sebebini bilmiyorum.Ama lumia için en havalı bulduğum en kullanışlı programlardan biri.Ara ara çalışmamasının bir çozumu tam surume kadar yok sanırım.3-5 kere kaldırdım yükledim telefonu kapadım açtım falan aynı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 5 Ekim 2015; 21:30:22 >
  • Yooo geçenlerde windows 8 e döner dönmez kurduğum ilk program bu oldu :) Ama Mağazada bulunmuyor, microsoft , microsoft mobile yada microsoft studio program yapımcılarına göre ararsanız çıkıyor.
  • Bu proje güzeldi gerçekten. Sonu live lockscreen gibi olacak sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.