Şimdi Ara

Lumia 925 ile Takaslık Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Tablet Marka #OnePlus Nokia Modeller #Lumia 925
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Garantisi yeni biten mavi renkli Galaxy s3 cihazımı kafa kafaya L925 ile takas etmek istiyorum. Cihazın şarj cihazı takmaktan oluşan, şarj girişinde ufacık bir çatlak vardır. Onun dışında nokta kusur bulunmayan, ekranında nokta cizik bulunmayan bir cihazdir.
    Ankara veya başka illerden ilgilenen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam kimse enayi değil 925 i verip dandik s3 ü alsın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia cihaz kullanmadığın her halinden belli :) kendim için aramıyorum 925 i çünkü o bildirim gelmeme sorunlarına, o kötü markete ve uygulamalara dayanamayıp geçen ay %50 zararla satmak zorunda kaldim. Dandik dediğin S3 en azından Android uygulama sıkıntısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an wp kullanıyorum s3 android olsa ne yazar doğru düzgün çalıştıramadıktan sonra, zaten bi yere düşse gidiyor ekran htc 8x i 10 kere düşürmüşümdür tık yok daha hem wp 10 saniyede girmiyor rehbere
    Forumda s3 sabıkalı bir cihaz sahibinden vs. Bakın derim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tartışmanın yeri ikinci el bölümü mü? Gelin ana konusunda tartışalım ilan baltalamak nedir? Saçma sapan sebeplerle hemde neymiş rehbere girmiyormuş. WP da sim hafızasına kayıt yapamazsın, arama ekranına numara yazdıkça alternatif isimler ekrana gelmez, arama yapmak zahmetlidir. Bunlardan hiç bahsetmiyorsunuz. S3 te rehber geç açılıyorsa yükle bir alternatif uygulama ana WP da bu şansta yok. Kullandım 925 i 8 ay merak etme. Isınan, ekran ışığı sapıtan, kamera camı içine göçen, sarj konusunda yetersiz bir cihaz. Yoksa fiyatı bu kadar sert düşer miydi?
    Dediğim gibi kendime aramıyorum o yüzden bana 8 ay kullandığım telefonu anlatmaya çalışma. O dandik marketi saymıyorum bile, ya da hem arayüz hem de işlevsellik olarak çok geride olan uygulamaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.