Şimdi Ara

Lumia 925 de Ölü Piksel Tespit ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon 5 günlük hepsi burada.com dan alınma 32gb. Siyah ekranda alt kısımda çok sayıda ölü piksel ettim hatta 3cmlik 2tanede çizgi var. Karanlık ortamda tüm renklerle test yaptım ve sadece siyah renkte tespit ettim diğer renklerde sorun yok. Telefon açılıp kapanırken de belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım ? Hepsiburadaya iademi edeyim yoksa servise mi götüreyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer fazlaysa servise götürün değişim isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

Arkadaşlar telefon 5 günlük hepsi burada.com dan alınma 32gb. Siyah ekranda alt kısımda çok sayıda ölü piksel ettim hatta 3cmlik 2tanede çizgi var. Karanlık ortamda tüm renklerle test yaptım ve sadece siyah renkte tespit ettim diğer renklerde sorun yok. Telefon açılıp kapanırken de belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım ? Hepsiburadaya iademi edeyim yoksa servise mi götüreyim.

sanırım o ölü piksel değil amoled ekranlarda olan bişeymiş ve siyah bir yüzeyde karanlık ortamda görünüyormuş ama ben bakmadım bendekinde varmı yokmu
  • Aynısı l520 cihazımda oldu, servise verdim, alalı 1 ayı geçmişti, mekanik parça değişimi yapılmış düzeldi çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Aynısı l520 cihazımda oldu, servise verdim, alalı 1 ayı geçmişti, mekanik parça değişimi yapılmış düzeldi çok şükür

nerelerdesin sen yaw internet bağlantın yokmu
  • Aslında tam da ölü pıksel gibi değil çünkü siyahta ve karanlıkta belli oldu leke gibi birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nedensiz bile olsan 7 iÅŸ günü içinde iade ÅŸansın var yolla hediye çeki versinler onunla sıfırı alınır. İçin rahat eder en azından. Senin o siyah ekran amoled olayı ise şöyle oluyor siyah ekranda sanki su dalgası varmış gibi izler çıkıyor ölü pixel deÄŸil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • portege g900 P kullanıcısına yanıt
    Hocam baya Bi araştırdım gece amoled ekranların genel sorunuymuş sanırım bu akşam galaxys s2 mide test edicem. Amoled ekrana sahip bir iki arkadaşıma daha söyleyip test edicem. Eğer amoled ekranın genel sorunuysa sıkıntı yok nihayetinde çok çok dikkat edilmediği takdirde belli olmuyor bende ölü piksel testi yaparken fark etmiştim. Ama benim telefona has bir durumda iade etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Aynısı l520 cihazımda oldu, servise verdim, alalı 1 ayı geçmişti, mekanik parça değişimi yapılmış düzeldi çok şükür

7-24 netteyim abi, sonunda aldın mı lumiayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

7-24 netteyim abi, sonunda aldın mı lumiayı

1020 değil ama L925 alabildim hem tecrübe ediyorum sistemi
  • hangi uygulama ile test edebilirim bendede 925 var
  • Onların bir sayısı vardı eğer o sayı kadar veya üstündeyse karşıladığını okumuştum ama sayıyı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.