Şimdi Ara

Lumia 920 vs Xperia S vs Xperia P ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu üç model arasında kaldım ancak ;
    Lumia 920'de windows phone 8'in olmasının farklılıkları neler olacaktır?
    Xperia S - P arasında çok fazla fark var mıdır ?
    Benim için önemli etkenler :
    Müzik kalitesi
    Fotoğraf kalitesi
    Oyun kalitesi
    Video Oynatma kalitesi
    Donma problemleri vs. Olmalı
    Tasarım şık olmalı
    Android'se 5.0 güncellemesi alması.
    Uygulama desteğinin çok olması
    Şarjının 1 Okul günü çok kullanım'a dayanması ( 8 saat )
    Whatsapp vs. Sohbet programları
    Bağlantı hızının yüksek olması
    Kamerasının Hızlı , Akıcı videolar çekebilmesi
    3 Sene dayanabilecek en azından 2 sene yukarıdaki saydığım özellikleri yerine getirebilecek bir telefon olmalı.
    Bu üç modelden farklı olarak 1200 TL lik bir telefon olabilir.
    Sizce ne alayım ? Bu arada yaz'a kadar bekleyebilirim o zamana kadar bu telefonların fiyatı ne kadar düşer?

• Kamera tasarım müzik ve donma problemleri olmaması için kesinlikle lumia 920. Fakat tek sorun uygulama. Yeni bir işletim sistemi olduğu için uygulama desteği pek yok. Bunun için diğer modelleri düşünmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920
  • Lumia Çok güzel duruyor ama uygulama desteği canımı sıkıyor ,Ne kadar zamanda uygulama sayısı artar? Bu arada bu telefonun amerika fiyatı yaklaşık ne kadardır?
  • Lumia güzel. Kendim P kullanıyorum çok memnunum ama daha yeni bir cihaz olduğu için Lumia diyebilirim.
    Ama işte uygulama konusunda Android'in yanına yaklaşamaz. Onları da düşünmek gerekir. Aslında beyaz Xperia S'de tercih edilebilir ama Lumia daha yeni bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Lumia güzel. Kendim P kullanıyorum çok memnunum ama daha yeni bir cihaz olduğu için Lumia diyebilirim.
    Ama işte uygulama konusunda Android'in yanına yaklaşamaz. Onları da düşünmek gerekir. Aslında beyaz Xperia S'de tercih edilebilir ama Lumia daha yeni bir cihaz.

Hocam peki oyun konusunda çok fazla sıkıntı yaşar mıyım ? Orta kalite oyunlar olsun yeter (Örneğin Subway surf , Angry Birds Space , Fruit Ninja vb. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

quote:

Lumia güzel. Kendim P kullanıyorum çok memnunum ama daha yeni bir cihaz olduğu için Lumia diyebilirim.

Hocam peki oyun konusunda çok fazla sıkıntı yaşar mıyım ? Orta kalite oyunlar olsun yeter (Örneğin Subway surf , Angry Birds Space , Fruit Ninja vb. )

Dün 45 dakika kadar inceledim telefonu, 1 kere bile takılma olmadı. internet performansı zaten mükemmel. uygulama marketinde angry birds ve fruit ninja var. ama android tercih edersen nova 4 gibi oyunlar var. telefon porsche desek tam oturur ama benzini yok ben xperia s kullanıyorum, uygulama marketinde 125k uygulama var deniyor ama işe yarar 5-10 tane ya var ya yok. şuan alırsanız sadece ve kamerasından faydalanabilirsiniz. xperia s yada p uygulama konusunda daha rahat. tekrar dönersek kameraya gündüz çekimlerinde xperia s e göre lumia biraz daha canlı çekiyor ama bazen ışığı fazla dağıtıyor. gece çekimlerinde karşılaştırmak saçmalık olur. bence wp platformu için bekleyin 2-3 sene. yani şimdi bir android cihaz alın, resmi destek kesilse bile romlar var. bir şekilde telefon güncel kalır. wp platformu oturduğunda bundan sonraki telefonunuz wp olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.0 güncellemesini nasıl alıyor yav daha 4.1.2 yi alamadık:D
  • xperia ion al derim, bonobun.com da görmüştüm galiba 1100 mü ne piyasada 1600 yukarısında
    yurtdışından alma ihtimalin varsa kesin xperia T al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

xperia ion al derim, bonobun.com da görmüştüm galiba 1100 mü ne piyasada 1600 yukarısında

Hocam bu bonubon.com felan güvenli midir peki ?
  • quote:

quote:

xperia ion al derim, bonobun.com da görmüştüm galiba 1100 mü ne piyasada 1600 yukarısında

bence güvenilir daha önce ciddi bir şikayet duymadım, birde garanti bankasıyla anlaşmalı kartlarıda var para cart yani garantinin güvenip adına kart çıkarttığı firma ile bence sorun yaşamassın, hatta bana kartta göndermişler
    ör.http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/temmuz/internet_subesi_bonubon.page

• quote:

quote:

quote:

bence güvenilir daha önce ciddi bir şikayet duymadım, birde garanti bankasıyla anlaşmalı kartlarıda var para cart yani garantinin güvenip adına kart çıkarttığı firma ile bence sorun yaşamassın, hatta bana kartta göndermişler
    ör.http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/temmuz/internet_subesi_bonubon.page

Hocam fiyatlar gayet ucuz ancak bonubon'dan almak için neler gerekir ne yapmamız falan ?
    Edit : Hocam şikayetvar'da çok fazla şikayeti var sitenin? Sahte ürün -Yanlış ürün vb. çok şikayeti vaR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 29 Aralık 2012; 15:14:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam fiyatlar gayet ucuz ancak bonubon'dan almak için neler gerekir ne yapmamız falan ?
    Edit : Hocam şikayetvar'da çok fazla şikayeti var sitenin? Sahte ürün -Yanlış ürün vb. çok şikayeti vaR?

şikayetvarda'da Türkiyenin en iyi kullanıcı dostu sitelerinin bile şikayetleri vardır.
    Doğuş Holding'inmiş bende yeni öğrendim yani star, ntv, ... sahibi
    Bonubon Hakkında.
    Doğuş Grubu yatırımıyla kurulan Doğuş Yeni İnternet, Bonus Card’dan aldığı destekle Bonubon’u hayata geçirmiştir.

Bonubon, firmalara yeni dönem iletişim ve kampanya hizmeti sunan bir pazarlama şirketidir. Sunduğu reklam ve pazarlama desteğiyle Bonubon, markaları tüketicisiyle buluşturur ve yeni müşteriler kazanmalarını sağlar.

Yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı deneyimini ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Bonubon, sadece indirim odaklı kampanyalara inanmaz. Farklı deneyimlerin peşindedir. Üyelerine yeni deneyimler kazanmaları, rutinden kaçmaları ve hayatı doyasıya yaşamaları için sağlık, yeme-içme, turizm, güzellik, hobi ve eğitim gibi pek çok alandaki kampanyaları ulaştırır.

Bu kampanyaların oluşma sürecinde Bonubon reklam hizmeti almak isteyen işletmelerle birebir görüşerek hizmet kalitelerini kontrol eder ve tavsiyelerde bulunur. Kullanıcılarına en uygun hizmetin ve en kaliteli deneyimin sunulacağı işyerlerini özenle seçer. Bonubon bir yandan hizmet verdiği üye işyerlerinin reklamını yaparken bir yandan da kullanıcıları için dikkatle hazırlanmış avantajlı kampanyalar sağlar.

• quote:

quote:

Lumia'dan bahsediyorsanız , mağazada uygulama yoğunluğu yok ve bir çok uygulama için ücret ödemeniz gerekiyor.
    P'den bahsediyorsanız ben çok oyun attım sadece deneme amaçlı telefonu test etmek için hiç kasmadı.

• quote:

quote:

quote:

Lumia'dan bahsediyorsanız , mağazada uygulama yoğunluğu yok ve bir çok uygulama için ücret ödemeniz gerekiyor.
    P'den bahsediyorsanız ben çok oyun attım sadece deneme amaçlı telefonu test etmek için hiç kasmadı.

Hocam sagolun sanirim xperia p aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sagolun sanirim xperia p aliyorum

Hayırlısı olsun. Ben teşekkür ederim umarım memnun kalırsınız telefondan.
    Bugün telefonun interneti sabit açık,ama veri dolaşımını kapattım sadece.
    Sabah şarjdan çekmiştim bu saat oldu hala telefonun şarjı %67'lerde.
    Bu konuda fikir verdiğim arkadaşların dikkatini çekmek isterim.
    Veri dolaşımı kapalı olduğunda da telefon bildirim almaya devam ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.