Şimdi Ara

Lumia 920 Pureview

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 Mpiksel Lens

1.5 GHz İşlemci

1 GB RAM

4.7" Ekran

Windows Mobile 8

• nokia yı sevmiyorum ama 1110umdan dolayı batmasını da istemiyorum:) arada bir böyle aletler yapsında ayakta bari kalsın
  • Kaynak ne? Birde işlemci çift çekirdek değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok güzel. Fiyatlandırma da iyi olursa tutabilecek bir model...
  • http://www.gadgetgyaan.com/2012/07/nokia-510-805-with-lumia-910-920-950-and-1001-leaked/

Şurda bişey var birde ingilizcesi olanlar baksa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi heyecanla daldım konuya... umarım gercektir..
  • yanlız yandan bir görüntüsü yok..25 mp kamera gövdeye ne kadar kalınlık kattı onuda görmek lazım..ayrıca 4.7 inch nedir yaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar Nokia'dan bağımsız şekilde tasarlanan hayal ürünü telefonlar. Zaten resmin sağ altında da tasarımcısının adı yazıyor. Ayrıca gri telefonun sağ tarafından da inceliğini anlayabiliyoruz ve o incelik imkansız gibi, hele de polikarbonat kasayla ve 25mp kamerayla.
  • gerçekmi bu haber birde... 25 mp az bence 50 60 civarı olmalı yada en az 41 mp olmalı 808 den sonra da 25 düşük oldu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

gerçekmi bu haber birde... 25 mp az bence 50 60 civarı olmalı yada en az 41 mp olmalı 808 den sonra da 25 düşük oldu ..

• fake haberler yapmayın arkadaşlar, kaynak varmı?? telefon ekranında windows 7 menüsü var sen diyosun windows 8, tasarım zaten lumia900nun ekranın ve cam cercevenin büyültülmüş hali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.