Şimdi Ara

Lumia 820 alınır mı ? (720 kullanıcısıyım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz ekranı çatladı 220 lira istiyorlar bende cihazı o fiyata satıp dokunmatik çalışıyor anakart sıkıntısız üstüne 150 daha koyup ikinci el temiz bir 820 almak istiyorum sizce mantıklı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence mantıklı temiz ikinci el 820 iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1. 2 yıl kullancaksanız sfırı alın derim sıfırı 500 550 civarında

• sevgili arkadaşım ben 2 yıl afedersiniz eşşek gibi kullandım lumia 820. ekranı kırılmasa iki yıl daha kullanırdım.Seve seve öneririm. Ciddi anlamda güzel ürün. Yanlız pil ömrü 720 den biraz az. Yine de tavsiye edilir zira hepsiburada.com da sıfırı 519 lira. Yerinizde olsam kesinlikle ikinci el almam. 519 lira uygun ve güzel fiyat. iki hafta kadar önce 499 liraydı aynı sitede. Kampanya bitti 519 lira oldu. Elinizde olacak olan paranın biraz üzerine çıkma şansı varsa kesinlikle hepsiburada.com dan sıfırını alın derim. Kredi kartı veya hesap kartınız yoksa kapıda ödeme seçeneği de var sitede. 12 lira extra masraf alıyorlar.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Dusunucem wp almayacaktim aslinda yazin android alcaktim ama wp alistigim icin birde wp10 u merak ediyorum. Bu arada bu cihaz inanilmaz ucuzladi gercekten yanlis hatirkamiyorsam 1.200 den assagi degildi

• quote:

Orijinalden alıntı: doness

Dusunucem wp almayacaktim aslinda yazin android alcaktim ama wp alistigim icin birde wp10 u merak ediyorum. Bu arada bu cihaz inanilmaz ucuzladi gercekten yanlis hatirkamiyorsam 1.200 den assagi degildi

Bu fiyata Windows iyidir hocam.

820 nin 1 gb ram ve 920,925,1020 ile aynı işlemciye sahip olma avantajı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 ile tum donanim ayni oldugunu biliyordum da 1020 ile ayni mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

920 ile tum donanim ayni oldugunu biliyordum da 1020 ile ayni mi ?

Evet 1020,925,920,820 aynı işlemciyi kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.