Şimdi Ara

Lumia 820 Açılmıyor. (W10 M)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon bi kasmaya başladı, bazı yerlere girmemeye başladı. Çareyi resette buldum. Telefonu sıfırla kısmından sıfırlamayı başlattım. Çarklar dönüyor lakin bir anda dolup, '':-('' simgesi çıkıyor. Sonra eğer şarjda ise yeniden başlatıyor ve aynı olay tekrarlıyor değilse kapalı kalıyor. Telefonu normal şekilde de açamadım. Şu an hiç açamıyorum yani anlayacağınız. Ne yapmalıyım?

• Garantisi Varsa Teknik Servisine Götürün, Sanırım Sizin Yapabileceğiniz Bişey Yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut3455

Garantisi Varsa Teknik Servisine Götürün, Sanırım Sizin Yapabileceğiniz Bişey Yok .

Teşekkürler lakin garantisi yok. Başka yapabileceğim bir şey yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceks-arif -- 2 Eylül 2015; 1:53:16 >
  • ceks-arif C kullanıcısına yanıt
    Wm 10 ise bilgisayardan lumia recovery tool veya Windows phone recovery tool (lumia olanı kurun) indirip telefonu takın.telefonu görmeyecektir bilgisayar.aşağıda küçük bir seçenek mevcud.ona basın.programın dediklerini telefondan uygulayın. Wp8.1 i tekrardan yüklesin. Kabaca böyle benden daha bilgili arkadaşlar daha ayrıntılı anlatabilirler.geçmiş olsun
    Edit:programın ismini yanlış yazmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mlarr -- 2 Eylül 2015; 1:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mlarr

Wm 10 ise bilgisayardan lumia recovery tool veya Windows phone recovery tool (lumia olanı kurun) indirip telefonu takın.telefonu görmeyecektir bilgisayar.aşağıda küçük bir seçenek mevcud.ona basın.programın dediklerini telefondan uygulayın. Wp8.1 i tekrardan yüklesin. Kabaca böyle benden daha bilgili arkadaşlar daha ayrıntılı anlatabilirler.geçmiş olsun
    Edit:programın ismini yanlış yazmışım :)

Teşekkürler yakin o alttaki kısma tıklamama rağmen telefonumu görmedi. Şarja takılı olduğu için sürekli yeniden başlayıp duruyor.
  • ceks-arif C kullanıcısına yanıt
    Zaten görmeyecek telefonu da.siz o sırada programda gösterilen tuş kombinasyonunu yaptınız mı ? Yaptıysanız da sorduğum için kusura bakmayın aklıma bunlar geldi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Mlarr

Zaten görmeyecek telefonu da.siz o sırada programda gösterilen tuş kombinasyonunu yaptınız mı ? Yaptıysanız da sorduğum için kusura bakmayın aklıma bunlar geldi sadece

Önemli değil. Yaptım lakin değişen bir şey yok görmüyor. Yine de sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ LUMİA 520
    12 yıl önce açıldı
    Lumia 1020 Kapandı, Açılmıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.