Şimdi Ara

Lumia 820 500 tl hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler soru gayet açık , öğrenciyim 550 tl param var.

Android cephesinde bu fiyata adam akııllı telefon yok.Lumia 820 eski model fakat iyi bir telefon gibi fakat çıkması üzerinden epey zaman geçti.

sizce hala alınırmı ? Güncelleme konusunda sıkıntısı olurmu ?

www.n11.com
    Nokia Lumia 820 - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=nokia+lumia+820

• Hocam Lumia 735 599tl hatta 5 liraya alınan hediye cekiyle 550 liraya geliyor onu düşün bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz 735 en mantıklı fiyattaki wp telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Hocam Lumia 735 599tl hatta 5 liraya alınan hediye cekiyle 550 liraya geliyor onu düşün bence

5 liraya 50 liralik hediye cekini kim veriyor? Her konu altina ''hediye cekiyle su kadara gelir'' diyenlerin gaziyla gecen arastirdim herkes en az %50 istiyor. 20-25 TL indirim anca yakalaniyor. O kadarcik indirim icinde yok baskasinin hesabina gir , yok havale yap , yok adam dolandiricimi cikacak bilinmez vs.. O kadar ugrasmaya degmez yani 20 lira icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze teşekkürler , peki neden bu fiyata windows phone tercih etmeliyim , avantajları nelerdir ? hala kafamda soru işaretleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Hocam Lumia 735 599tl hatta 5 liraya alınan hediye cekiyle 550 liraya geliyor onu düşün bence

5 liraya 50 liralik hediye cekini kim veriyor? Her konu altina ''hediye cekiyle su kadara gelir'' diyenlerin gaziyla gecen arastirdim herkes en az %50 istiyor. 20-25 TL indirim anca yakalaniyor. O kadarcik indirim icinde yok baskasinin hesabina gir , yok havale yap , yok adam dolandiricimi cikacak bilinmez vs.. O kadar ugrasmaya degmez yani 20 lira icin.

Hızlıal da 275/25 tl çeki her zaman çıkıyor 50 tl alternatif(dolandırılmadan para vermeden).575 tl de iyi fiyat 500 tl 820 göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

Alınmaz 735 en mantıklı fiyattaki wp telefon.

Neden boyle bir algi olustu anlamiyorum. 735 in tek ustun oldugu sey ön kameranin 5 mp olmasi. Onun disinda cokta bir artisi yok. Evet daha guncel bir telefon ama performans ve arka kamera vs tamamen birbirine denk cihazlar.

Hatta 820 deki S4 plus islemci daha performansli bile calisiyor diyebilirim. Bunun dezavantaji isinmasi ve pilin daha cabuk bitmesi.

Yani kisaca 735 ön kamera ve pil tuketimi olarak ustun ve daha guncel bir cihaz , bunun disindaki hersey 820 ile denk bir kullanim deneyimi sunar diyebilirim. 820 alinmaz diye bir sey yok hala alinabilir bir cihaz bence. Ram ve islemcisi 920 ve 925 ile ayni. Hatta 1020 de ayni islemciyi kullaniyor.

Microsoft diger markalar gibi degil , yeni cikan cihaz daha iyi gibi bir durum yok yani. Örnegin hala 1020 gibi kamerasi olan ve 1520 gibi performansi olan bir cihaz gelmedi. Halbuki bu cihazlar 2 yillik ama hala en iyiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet5552

Herkeze teşekkürler , peki neden bu fiyata windows phone tercih etmeliyim , avantajları nelerdir ? hala kafamda soru işaretleri var.

Windows beklentiniz ne ? Uygulama çokluğu (kullandığınız uygulamalar) şarj ,kamera, kullanım, stabilite ??

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Alınmaz 735 en mantıklı fiyattaki wp telefon.

Neden boyle bir algi olustu anlamiyorum. 735 in tek ustun oldugu sey ön kameranin 5 mp olmasi. Onun disinda cokta bir artisi yok. Evet daha guncel bir telefon ama performans ve arka kamera vs tamamen birbirine denk cihazlar.

Hatta 820 deki S4 plus islemci daha performansli bile calisiyor diyebilirim. Bunun dezavantaji isinmasi ve pilin daha cabuk bitmesi.

Yani kisaca 735 ön kamera ve pil tuketimi olarak ustun ve daha guncel bir cihaz , bunun disindaki hersey 820 ile denk bir kullanim deneyimi sunar diyebilirim. 820 alinmaz diye bir sey yok hala alinabilir bir cihaz bence. Ram ve islemcisi 920 ve 925 ile ayni. Hatta 1020 de ayni islemciyi kullaniyor.

Microsoft diger markalar gibi degil , yeni cikan cihaz daha iyi gibi bir durum yok yani. Örnegin hala 1020 gibi kamerasi olan ve 1520 gibi performansi olan bir cihaz gelmedi. Halbuki bu cihazlar 2 yillik ama hala en iyiler.

Bence 820 ile kıyaslanacak telefon değil , aynı işlemci ram dediğiniz telefon 920 çok kaba şarjı kötü,925 on kamerası kötü arka kamerası çok iyi ancak şarjı ve ısınma sorunu var . 735 şarjı mükemmel 2 güne yakın bir kullanım ön kamera iyi , arka kamera fena değil, ideal bir ekran boyutu çözünürlük ppi değeri var, yanıldığınız bir konuda var yeni telefon daha iyi çünkü yeni sensorler misal sensorcore var ,bildirim ledi win10 ile aktif olması olası.

• quote:

Herkeze teşekkürler , peki neden bu fiyata windows phone tercih etmeliyim , avantajları nelerdir ? hala kafamda soru işaretleri var.

Hocam bak olay tamamen senin hangi ekosistemde yer almak istemenle alakali aslinda. Bunun cevabini en iyi sen bilirsin. Mesela ben windows phone platformunun onumuzdeki yillarda cok onemli bir gelisme kaydedecegini dusunuyorum ve pc ile en iyi senkronizasyonu saglayan platform olacak. Hatta uygulamalari ve oyunlari evrensel market sayesinde pc ye kurup kullanmaya devam edeceksin. Muthis bir olay , bence bu senkronizasyonu yaparlarsa cok buyurler mobil piyasada.

Bu olay yakin gelecekte olacak , ama gelelim suana.

Mesela android tarafinda bir cok cihaz kullandim ama bana hitap etmedi cunku platform stabil calismiyor. 3 gb ramli cihazlar bile adam olamadi. Bir sure sonra anlamsiz hatalar veren ve yukleme yaptikca sisen bir platform. O yuzden bana gore degil. Lumialar ise windows phone isletim sisteminin hafifligi ve mukemmel optimizasyonu sayesinde 512 mb ramle bile akici ve stabil bir kullanim sunuyor , ve benim icin onemli olan budur. Bak mesela lumia 1520 kac yillik ama hala canavar gibi ve en az 2 sene daha canavar gibi calisir.

• quote:

quote:

Windows beklentiniz ne ? Uygulama çokluğu (kullandığınız uygulamalar) şarj ,kamera, kullanım, stabilite ??

Kafam karışık biraz. Androiddeki gibi gereksiz yüzlerce uygulamaya ihtiyacım yok, zaten tabletim var ordan hallediyorum.

Telefondan beklentilerim whatsapp,ortalama bir kamera ve güzel çalışan gps(navigasyon).Şarj süresi bir gün olsa bana yeter.

@barocker

Aynı şekilde düşünüyoruz hocam.O zaman sıra 820 mi 735 mi sorusuna cevap vermekte.

• 820 735 den daha hızlı arka kamerası daha iyi bataryasıds düzelmiş diyorlar ama ekran boyutu küçük gelirse 735 alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Kafam karışık biraz. Androiddeki gibi gereksiz yüzlerce uygulamaya ihtiyacım yok, zaten tabletim var ordan hallediyorum.

Telefondan beklentilerim whatsapp,ortalama bir kamera ve güzel çalışan gps(navigasyon).Şarj süresi bir gün olsa bana yeter.

@barocker

Aynı şekilde düşünüyoruz hocam.O zaman sıra 820 mi 735 mi sorusuna cevap vermekte.

whatsapp sorunsuz (arama özelliği daha gelmedi wp telefonlara) , carl zeis lensi ile camerası iyi megapixele takılmayın fotoğrafı lens çeker zaten görenler bu 6 megapixel olamaz diyorlar ,
    gps olarak gömülü gelen here drive çok iyi , en iyi özelliği 2 güne yakın şarjı gidiyor 735 in.

820 batarya problemli 1 günü çıkaramaz , 735 ile 820 kıyaslanamaz açık ve net

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-820-vs-Nokia-Lumia-735

daha burada yazılı olmayan sensörler ( sensorcore gibi) , bildirim led aktif olabilir Windows 10 la , ve güncel cihaz.

• Eğer öyle diyorsan , öyledir hocam.

Herkeze teşekkürler 820 ile arasında neredeyse 100 lira fark var,şarj süresi kötüyse yapacak birşey yok.

Tutmayın beni gideyim de biraz 735 kovalayayım.

edit : 735 599 tl ye sadece hb de var , o da siyah ve beyaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet5552 -- 10 Haziran 2015; 23:59:33 >
  • quote:

Eğer öyle diyorsan , öyledir hocam.

Herkeze teşekkürler 820 ile arasında neredeyse 100 lira fark var,şarj süresi kötüyse yapacak birşey yok.

Tutmayın beni gideyim de biraz 735 kovalayayım.

edit : 735 599 tl ye sadece hb de var , o da siyah ve beyaz.

hayırlısı olsun kullandığınız uygulamaların wp de olup olmadığına bakın bankacılık vs ?

http://www.hizlial.com/nokia-lumia-735-beyaz/10525041

25 TL hediye çekini herkese veriyorlar şu an World kart varsa 599 - 25 TL 574 Tl mal edilerek , 25 World puan kazanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 11 Haziran 2015; 0:29:21 >

• barocker kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğru ama şurayı atlıyorsunuz wp platformunda çoklu görev tam bir rezalet. 1520 yi veya 930 u bilmiyorum 2 gb ramleri var ama benim kullandığım modelde 512 mb olduğu için internette 2 tane bile sekme açınca geçişlerde tekrardan yüklüyor, sürdürülüyor... 5 6 sn geçiyor. En basitinden müzik dinliyorsun ana menüye dönüp tekrar müziğe girdiğinde sürdürülüyor yazısını beklemekten sıkıldım artık her uygulama geçişlerinde böyle. Hakkını vermek gerekir tabi 1.5 yıl oldu hala akıcı ve stabil.
  • Çözünürlüğü ve boyutuda hesaba katın.

• Açılın beyler, L640 al bence de. 700tl yeni geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Dedikleriniz doğru ama şurayı atlıyorsunuz wp platformunda çoklu görev tam bir rezalet. 1520 yi veya 930 u bilmiyorum 2 gb ramleri var ama benim kullandığım modelde 512 mb olduğu için internette 2 tane bile sekme açınca geçişlerde tekrardan yüklüyor, sürdürülüyor... 5 6 sn geçiyor. En basitinden müzik dinliyorsun ana menüye dönüp tekrar müziğe girdiğinde sürdürülüyor yazısını beklemekten sıkıldım artık her uygulama geçişlerinde böyle. Hakkını vermek gerekir tabi 1.5 yıl oldu hala akıcı ve stabil.

Bu fiyata alacağın androidde de durum aynı olacaktır büyük ihtimalle , 820 de 1 gb ram var.

• 820 yi çok severim. 2 sene hizmet etmişti bana. ama mesela 735 modeli 600 liraya düşmüş internette. 820 nin işlemcisi eski nesil olduğu için pil tüketimi fazla oluyor. 500 liraya alınır mı alınır ama düğer modelleri de düşünmek lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.