Şimdi Ara

lumia 720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nokıa lumia'da cekılen vi,deoyu whatsap ile karsı tarafa gönderme sorunu yasıyorum nasıl yapılıyor acaba

• bunun için üyelik almışsın süper ya...
  • selim6 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var arkadaşım? Bu forumu herkes babasından duyup mu geliyor? Elbet bir işin düşer ve üyelik alırsın sonra forum hoşuna giderse takip edersin. Bende gta 4 hamachi oynamak için foruma üye oldum ve nasıl oynanıcağını sordum.. Şu anda 2900 mesajım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim6

bunun için üyelik almışsın süper ya...

ne olmalıydı üyelik almam için 4-5 adet sıkıntımmı olmalıydı teknolojik haber dünyası burası ayrıca üyeliğim eskidir mesajım 1 tane olabilir oraya bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyan24

arkadaslar nokıa lumia'da cekılen vi,deoyu whatsap ile karsı tarafa gönderme sorunu yasıyorum nasıl yapılıyor acaba

Lumia 720 ana konusuna sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simitçi

quote:

arkadaslar nokıa lumia'da cekılen vi,deoyu whatsap ile karsı tarafa gönderme sorunu yasıyorum nasıl yapılıyor acaba

Niye 720 konusuna soruyor hocam sorun wp8 in sorunu :) whatsap kullanan arkadaslar cevaplasinlar,bende denemistim bi ara olmamisti, video yukle deyince sifirdan video cekimine yonlendiriyordu uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

quote:

quote:

Niye 720 konusuna soruyor hocam sorun wp8 in sorunu :) whatsap kullanan arkadaslar cevaplasinlar,bende denemistim bi ara olmamisti, video yukle deyince sifirdan video cekimine yonlendiriyordu uygulama

tam olarak aynısı oluyor işte yeni video cekımı için ekran devreye giriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

quote:

quote:

tam olarak aynısı oluyor işte yeni video cekımı için ekran devreye giriyor

Daha once Boyle bir problem varmiydi bilmiyorum AMA,suanki sorun uygulama sorunu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: selim6

bunun için üyelik almışsın süper ya...

Sana ne sana ne kardeşim sana ne istediği neden yüzünden üye olur sen buraya ne için üye oldun aklına takılanı sormak için değil mi o yüzden kapa çeneni

• Ben Ne Zaman Üyelik Açtığımı Hatırlamıyorum Ama Açtığıma Değmiş Çok Güzel Bir Forum Sitesi
  • neden bu kadar sinirleniyorsunuz ama olsun size kırmızı çok yakışıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.