Şimdi Ara

Lumia 625 Konyaiçi 300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Lumia 625
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    telefon sapasağlamdır turuncu kapaklıdır kulaklık ve usb kablosuyla verilecektir kutusu duruyor.
    Telefonu sıfırladım. Çok sağlamdır jelatini eksik edilmemiştir.
    Kullanıcı kesimi telefonda oyuna karşı olan kişilerdir. fotoğraf kalitesi bu fiyata gayet iyidir çektiği fotoğraflar anlaşılır şekilde duruyor.
    Şarjı 1 günü tamamlıyor en yoğun kullanımım da bile geceyi bulmuştur.
    Fiyat olarak 300 düşünsem de pazarlık payı vardır. yanında kap da vereceğim.

GM android one aldığımdan dolayı satıyorum. Eğer diğer kapağı vs bulursam onları da yanında vereceğim.
    Fotoğraflar isteyene atılır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmcgrgenc -- 1 Temmuz 2015; 19:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

Nokia Lumia 625 (Turuncu Renk) - Sıfır

339 lira

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-lumia-625-turuncu-renk-sifir-173212060

telefonu alın yanına koyun ondan farkı yoktur o satan kişinin de kolay kolay garanti vereceğini söylemeyemem ki gerçekten de vermiyor :) ben size kap veriyorum jelatinle kullandım diyorum 300e tav olurum zaten ama o da ben de aynı şekil satış yapıyoruz garantisiz sağlam telefon veriyoruz

• osmcgrgenc kullanıcısına yanıt
    512 MB RAMI var baskada yoruma lüzüm yok.
  • headkoc H kullanıcısına yanıt
    ben 1gb ram mi yazdım acaba :)

hocam telefon wp8.1 işletim sistemi kullanıyor. bilgilendirmeyi yapıyım bu işletim sisteminde androiddeki gibi çok büyük bir ram sıkıntısı çekmiyorsunuz telefon çok stabil çalışabiliyor. bilgilendirmeyi yapıyım da sizin üzerinde yanlış bir algı uyandırmasın bu telefon.

yine başka bilmeyenler için söylüyorum TELEFONDAN WP8.1 İŞLETİM SİSTEMİ VARDIR. YENİ GÜNCELLEMEYİ DE ALACAĞI SÖYLENİYOR. TELEFONDAKİ TEK SORUN YENİ UYGULAMALAR PEK GELMİYOR GENELDE BETA VEYA ESKİ SÜRÜMDE KALIYOR. AMA BU SİZİ ÇOK ETKİLEMİYOR. RAM SIKINTI ÇIKARMIYOR FAZLA AMA BENİM GİBİ TELEFONUN HER BİR HALTINI AYNI ANDA KULLANMAYA ÇALIŞIRSANIZ SIKINTI YAŞARSINIZ BU SIKINTIYI 2GB RAMLİ ANDROİD ÜZERİNDE DE YAŞARSINIZ. TELEFONU FACEBOOK TWİTTER İNSTAGRAM WHATSAPP KAMERA MAÇKOLİK GİBİ UYGULAMALARLA KULLANDIM EKSTRA HAVA DURUMU UYGULAMASI FALAN YÜKLEDİM GMAİL GİBİ ARAÇLARI KULLANDIM. BU FİYATA TELEFON ALACAK ADAM ZATEN ÇOK BÜYÜK BİR İŞ YAPMAZ. MÜZİK DİNLER MESAJLAŞIR İNTERNETTE GEZİNİR YANİ.

HA BİR DE TELEFON 300TL DİYORUM 300TL YE GİDİN 1-2GB RAMLİ TELEFON BULUN ŞAYET VARSA ONU KULLANIN YANİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.