Şimdi Ara

lumia 620 kilit ekranı şifresini unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonum lumia 620 abim malı telefonumun şifresini değiştirdi kendiside unuttu telefonu sıfırlamadan nasıl şifreyi kırabılırım? yardım edicek varmı?



  • Sertöz41 S kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırlamadan yapmanız olanaksız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windowsphone.com a girin telefonun live hesabı ile giriş yapın belki orada olabilir onun harici pek zannetmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sertöz41

    telefonum lumia 620 abim malı telefonumun şifresini değiştirdi kendiside unuttu telefonu sıfırlamadan nasıl şifreyi kırabılırım? yardım edicek varmı?

    Soft reset ile kurtarır mı bilmem ama hard reset kesinlikle ilinizi görecektir.youtubedan l620 hard reset aratarak cihaz kapalıyken nasıl sıfırlanacağını bulabilirsiniz şarkınızın %50 ve üzeri olmasına dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=-reK1BqULVQ l520 ama sizinkinede olur heralde :)
  • Selamun aleykum kardeşim ,
    Ben de Lumia 620 kullanıyorum ama bu önemli değil. Çünkü microsoft hesabına kayıtlı olan yani outlook hesabında cihazını (telefonunu ya da tabletini) kaydetmişsen bu cihazı kaybettiğinde konumunu bulmanı, telefonundaki verileri silme telefonunu sesi kısık olsa bile son ses çaldırıp kolayca bulmanı ayrıca cihazını kilitleyip yada şifresini değiştirip ustune bide ekranına uyarı mesajı yazıp gonderebilme imkanı sunuyor (bunların olabilmesi için sadece cihazın açık ve internete bağlı olması gerekiyor). Tüm bunlarıhttps://account.microsoft.com/devices adresinden yapıyorsun. Yani ben de bi süre telefonumu kullanmadığımda şifremi unutmuştum daha sonra buraya girerek şifremi bilmediğim halde kendim şifre oluşturup girmeyi başardım.Şu şekilde açıklayayım cihazımı bul linkine tıklıyorsun(altı çizili şekilde gözüken) da sonra kilitle butonu var ona basıyorsun. Karşına küçük bir pencere açılıyor burda kendine göre bir şifre seçiyorsun ve diğer gereken bilgileri dolduruyorsun sonra tamam a tıkladıktan sonra en fazla 1 dk içinde işlem tamamlanıyor ve cihazına girebiliyosun.Yani telefonunu resetlemeden telefonuna erişme imkanın var :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.