Şimdi Ara

Lumia 540 dual sim duyuruldu | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ürün sıfırdır daha gelmedi kargocuya teslim edilmiş gelecek ama a101de bu fiyata sattı bir ay önce zaten ederi budur. oyüzden içiniz rahat olsun
  • 8.1 de mi kalayım yoksa 10 a mı geçeyim - ler ile + lar aralarında ki farklar neler
  • Bence direkt 10 a geçin, sonra uğraşışınız gelmez ya da memnun kalmazsınız. Kıyas yapma durumunuz olmaz hemen geçerseniz. Geçenlerde Bir uygulamayı sadece 10 da çalıştığı için yukleyemedim. İleride bu artacak tabii. Bu ara ben hala 8.1 kullanıyorum. L535 cihazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 deyim bazı değil bütün oyunlarda ara sıra takılma donmalar yaşıyorum, en dandik tabir edebileceğimiz oyunlarda bile bu nedendir bilen var mı? Bazı oyunlar takıldıktan sonra oyun saçmalıyor oynanmıyor bile.Instagram BETA videolara gelince atıyor genel bir durum sanırım ama instagram ve twitter gibi uygulamalarda aşağı yukarı kaydırırken bariz bir ağırlık var ben çekiyorum 1 snlik gecikmeyle takip ediyor ağır takip ediyor akıcı kaymıyor bunun sebebi nedir herkeste var mı böyle bir durum?
  • arkadaslar kendim için aldıgım ekran koruyucu seffaf siklikon kılıf ve soft shell dış kılıflardan fazlıklar var isteyen arkadaslar baglanıya gecebilir PM ile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.