Şimdi Ara

Lumia 525 Nerden Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta İçinde Lumia 525 Almayı Düşünüyorum Nakit Parayla Dükkana Gidip Alıcam Yani İnternetten Alamam Aveadanda Almak İstemiyorum Kendi Uygulamaları Olduğu İçin Sizce Nerden Alabilirim 520Tl Param Var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim nerden alırsın bilmem onu güzelce araştır-cunku internetten alamam diyorsun ama sana ALMAMAN gereken yerleri söyleyim,mağaza harici esnaf şeklinde normal telefoncudan alma,2. El cihazları sıfır diye kutulayıp ustune jelatin yaptırıp sıfır diye satıyorlar,sorunca da müşteri nakite sıkışmış taahhutle almış kutusunu açmadan getirdi bize kapalı kutu yani diyorlar ama kulliyen yalan,madem elden alcaksın avmlerde Nokia shoplara bi bak?

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Kardeşim nerden alırsın bilmem onu güzelce araştır-cunku internetten alamam diyorsun ama sana ALMAMAN gereken yerleri söyleyim,mağaza harici esnaf şeklinde normal telefoncudan alma,2. El cihazları sıfır diye kutulayıp ustune jelatin yaptırıp sıfır diye satıyorlar,sorunca da müşteri nakite sıkışmış taahhutle almış kutusunu açmadan getirdi bize kapalı kutu yani diyorlar ama kulliyen yalan,madem elden alcaksın avmlerde Nokia shoplara bi bak?

Sence Aveadan Alsam Sorun Olurmu Uygulamaları Fazlamı

• Ben babama aldım aveadan hiç bir sıkıntı yok gayet guzel

• Aveadan almak istiyorsan al istemediğin uygulamaları silersin

• quote:

Orijinalden alıntı: chesskerem

Aveadan almak istiyorsan al istemediğin uygulamaları silersin

Silindiğine Eminmisin Hocam Bende Turkcell T20 Var Uygulamaları Silinmiyor

• Teknosada Yokmu Bi Ara Vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senkimsinlo34 S kullanıcısına yanıt
    hocam o android onda silinmeyebilir ama windows phone'da öyle bir şey mümkün değil ben aldığımda da içinde nokia uygulamaları yüklüydü sildim istemediklerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesskerem

hocam o android onda silinmeyebilir ama windows phone'da öyle bir şey mümkün değil ben aldığımda da içinde nokia uygulamaları yüklüydü sildim istemediklerimi

Saolun Hocam Peki Teknosada Yokmu Bi ara Vardı Ama şuan internet Sitesinde Gözükmüyor

• Senkimsinlo34 S kullanıcısına yanıt
    aynen bende göremedim stok bitmiş olabilir bi bilgim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.