Şimdi Ara

lumia 525 almaya deger mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba mart ayinda telefon aliyorum aklimda 3 model var desire x,trend plus,lumia 525 en iyisi bunlar arasinda 525 ama bazi duydugum seyler sogutuyor mesela biri yazmis wp pismanliktir bildirim merkezi bile yok bildirimler kafasina gore geliyo uygulamadan atiyor vs. Bunlar dogru mu ? Aslinda 525 bu telefonlarla kiyaslamamak gerek fiyati , ozellikleri cok cok iyi wp kullanmadigim icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde kamera disinda gidip wp telefon alinmaz. Ama o paraya lumia 525 nimettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden alinmaz mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doness

Neden alinmaz mesela ?

Tarayicisi cogu seyi acmiyor, markette alternatifleri yok, youtube facebook 4sq whatsapp uygulamalari cok yetersiz, bildirimler gec geliyor, uygulama fiyatlari asiri yuksek falan bilindik seyler.

• Abi her şeyi anlarım ama tarayıcıya laf edeni anlamam. IE bence en iyi mobil tarayıcılardan bir kaç eksik dışında. Ama geriye kalanlarda arkadaş haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Abi her şeyi anlarım ama tarayıcıya laf edeni anlamam. IE bence en iyi mobil tarayıcılardan bir kaç eksik dışında. Ama geriye kalanlarda arkadaş haklı.

Hayir kullanmasam tamam diyecegim. Hizli, yag gibi kayiyor fakat icerik goruntuleme konusunda cok kisitli.

• Windows phone tam gelişmiş değil android al telefon ise General Mobile Discovery alabilirsin. İnternette bir çok kötü yorumlar var ama bu olan hatalar 1.seri deydi sonradan düzeltmeler yapıldı hataların hepsi düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata daha iyi bir telefon alabileceğini düşünmüyorum. 550 TL verip sıfır telefon alacaksan bazı bildirimlerin geç gelmesini, bazı uygulamaların yetersiz olmasını sineye çekebilmelisin.
  • Açıkçası hiç sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar girdiğim sitelerde ama sizin girdiklerinizde sıkıntılar olabilir elbette. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Açıkçası hiç sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar girdiğim sitelerde ama sizin girdiklerinizde sıkıntılar olabilir elbette. :)

e devlet gibi sitelerde hata veriyor windows phone lar. Android e göre uygulama sayısı çok az play store da 7 kat daha fazla uygulama var. İleride belki gelişir ama şuan uygulama sayısı çok az.

• E devlet uygulaması var onu yükle sorunsuz çalışıyor
  • E devlet var fakat başka sitelerin ki örnek KBS ve böyle bi çok site var.

• Dediğine katılıyorum bazı sitelerde sıkıntı var. Mesela Facebook'ta yayımlanan fotoları açtığımızda, ekranda yarısı görünüyor. Bu tarz sorunlar mevcut. Ben bi tek Face'te yaşadım bunu, çoğu sitenin mobil versiyonu çok güzel. Mesela vikipedininki harika
  • Katılıyorum alttaki yorumda da yazdım. Ben sadece bilmiyorsan diye e devlet uygulamasını söyleyim dedim.
  • Windows Phone bayağı bir eksik barındırıyor zaten ama ben IE konusunda demiştim. Girmediğimden demek ki. :)

• İe neyi açmıyor?Yasaklı siteleri mi?Bu dns ile alakalı android telefonlar da aynı siteyi açmaz.
    Flaş videoları mı açmıyo?Yeni telefonlarda flaş desteği yok telefonlar siteye değil siteler telefona uygun olcak artık.
  • Switch- kullanıcısına yanıt
    Online işlem yapan siteleri açmıyor bende GMD var önceden HTC 8X vardı. Hiç birşeye giremiyordum şimdi androidden çok güzel bi şekilde gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42muzo42

Online işlem yapan siteleri açmıyor bende GMD var önceden HTC 8X vardı. Hiç birşeye giremiyordum şimdi androidden çok güzel bi şekilde gidiyorum.

Online işlem derken banka falan mı?Gayet yapılıyor da tam neyi kastettin
  • Konu sahibi arkadaş seni biraz aşırıya kaçarak bilgilendirmişler abartıldığı kadar değil. Bu fiyata daha kaliteli bir cihaz bulman zor

• Ucuz telefon istiyorsan

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/General-Mobile-Discovery-vs-Nokia-Lumia-525

Daha iyi özellikler fazla fiyat farkı yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.