Şimdi Ara

lumıa 525 aldım sorusu olan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• memnunmusun..hangi oyunlar yüklü ?

• Birkaç birşeyler soracagım. İnternette videolarda bu telefonun kenarında ekranın kenarında incecik bir boşluk mu var ?? benmi yanlış gördüm. ekranın kenarında siyah-gri boşluk mu var hocam. Birde nasıl memnunmusunuz kamerası kalitesi hızı v.s. internet performansı nasıl ? 2 saatlik film izlenebiliyor mu Hd olarak ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • çok fazla memnun kaldım aklımda discovery ve bi kaç model daha vardı ama 499 tl indirime tekrar girdi son gündü dün aldım bayağı bir şey yükledim gayet hızlı bir telefon bildirim sorunu falan da yaşamıyorum şuanlık internette markette telefonu çok kötülemişler ama alakası yok tek beğenmediğim kamerası iyi olmadığını biliyodum ama beklediğimden de kötü çıktı ama olsun :) internet performansı gayet güzel film izlemedim ama youtube da izledim 20 dakikalık bişey gayet iyiydi ve ekranın kenarın boşluk var tüm modellerde var o ama kötü durduğunu düşünmüyorum.
  • winamp2 kullanıcısına yanıt
    memnunum hafızayı doldurdum neredeyse :) f.bird, subway s,minnion rush vs 23 oyun yükledim çoğunu henüz denemedim kaldırıcam bazılarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

çok fazla memnun kaldım aklımda discovery ve bi kaç model daha vardı ama 499 tl indirime tekrar girdi son gündü dün aldım bayağı bir şey yükledim gayet hızlı bir telefon bildirim sorunu falan da yaşamıyorum şuanlık internette markette telefonu çok kötülemişler ama alakası yok tek beğenmediğim kamerası iyi olmadığını biliyodum ama beklediğimden de kötü çıktı ama olsun :) internet performansı gayet güzel film izlemedim ama youtube da izledim 20 dakikalık bişey gayet iyiydi ve ekranın kenarın boşluk var tüm modellerde var o ama kötü durduğunu düşünmüyorum.

Hangi boşluk bu, bir resim ya da link atsanız. Merak ettim..
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    menü de hemen kenarda ki ince boşluk varya orayı söyledi arkadaş heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pil hakkındaki görüşlerin nasıldır ?
  • quote:

Temayı beyaz yapınca doluyor oralar yanlız. Ben fiziksel bir boşluk sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Temayı beyaz yapınca doluyor oralar yanlız. Ben fiziksel bir boşluk sandım.

Kameraya ğirdiginde falan ince boşluk gördüm onu sordum videoyuda atayım orda dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=4YtFoXN7zo4 Bakın 41. saniyede falan ayarları oynarken üstte ekranla kasanın hariç ekranın içine dogru bir ince boşluk var gibi yani ekranı daraltıyor gibi . 41. sn de üste dikkatli bakınca belli oluyor şerit gibi işte öyle bişey

• quote:

memnunum hafızayı doldurdum neredeyse :) f.bird, subway s,minnion rush vs 23 oyun yükledim çoğunu henüz denemedim kaldırıcam bazılarını

23 oyun mu hocam okadar oyun uygulamada kasmıyorsa yavaşlamıyorsa o fiyata çok süper cihaz. Şahsen ben daha önce dokunmatik yada akıllı telefon kullanmadım samsung e250 nokia 6303i kullanıyorum. Bunlarun üstüne o bilğisayar ğibi ğider
  • Şarjda kullanım da çok ısınıyor mu arka bölüm 520 kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebine rahat sığıyomu telefon.Bide artılarını öğrendik.Eksiklerini yazarmısın kamera hariç
  • Dünde ben aldım sizin için düşüncelerimi yazayım telefonun geçişler hızlı internet hızından çok memnunum baya hızlı,video falan hd izliyorum takılma v.b durumlar yok,oyunlarda ise popi ve sevdiğim her şeyi yükledim figa14 ve öteki hiç Bi oyunda kasma v.b bile yok guns pynunda bazen ufak takılmalar oluyor ama gayet akıcı oynanıyor bütün oyun ve uygulamaların hepsini acıyor,bataryası ise düşük parlalık,konum,2g ney yapınca 1 gün yetiyor ama cok oyun oynamıycaksınız bu fiyata tavsiye ederim dokunmatigi falan güzel kamerası gayet iyi bana göre keşke Flash olsaydı daha iyi olurdu ama benim için sorun değil sorusu olan babada sorabilir bu arda hayırlı olsun hacı he bu arada cebe falan sığıyor sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 11 Mart 2014; 17:39:02 >
  • Bende de o sıkıntı var bayağı ısınıyo sarjda

• ornapsen kullanıcısına yanıt
    Öğle okula gıttım tam dolu şarjla sımdı geldım %40 kaldı net harıc oyun oynadım

• Oyun dışında uygulamalarda var toplam 50 ye yakın ve zaten sısmıyor merak etmeyin kasmaz :)

• berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Cebe çok rahat gırıyor ve görüldüğü gıbı kalın degıl gayet yerinde bır ıncelıgı var

• quote:

Oyun dışında uygulamalarda var toplam 50 ye yakın ve zaten sısmıyor merak etmeyin kasmaz :)

Peki görüntü kalitesi nasıl. Ben görünüme önem veririm. Örnegin telefonun 4 inç lik ekran kasasıyla ğüzel duruyor heralde bide sana sorayım O ekranın kenarındaki boşluk kamerada var birtek heraldee. Birde güzel fotografları nasıl gösteriyor , manzaradır duvar kagıtlarıdır falan iyimi göze hoş geliyormu yani kusura bakma degişik sorular soruyom . şuan 6303i kullanıyorum bunu elime alınca arasındaki kalite farkları ne olur ?

• Black güncellemesinden dolayı mı oldu diye düşünüyorum ondan önce bir deneyimim yok güncel geldi telefon bana şimdi 2g de kullanacağım ısınma durumuna tekrar bakacağım pil tasarrufuna aldım bundan kaynaklanmıyordur sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.