Şimdi Ara

Lumia 520 WhatsApp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,2-2.5 haftaönce telefonumu şarjdan çıkardım ve çıkardıktan birkaç dakika sonra telefon elimdeyken ve whatsapp'da bir arkadaşımla yazışırken kapandı.Servise verdim ve bugün geldi telefon.Hesabı onaylattım mağaza uygulamaları için yani eski uygulamalarımın hepsini indirmek için ve whatsapp'ın olmadığını gördüm.

Ne oldu da kalktı bu uygulama arkadaşlar?Niye yok mağazada?Bilgilendirirseniz sevinirim ne olduğuna dair.

• metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Geri gelmek için kaldırıldı buyuk bir güncelleme yapılacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirimlerden kaynaklı bir hata olduğu belirtiliyor. Sorun çözüldükten sonra tekrar gelecek mağazaya belki 3 belki 5 gün sonra bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Geri gelmek için kaldırıldı buyuk bir güncelleme yapılacakmış.

Teşekkürler.Peki ne zamandır böyle.Sadece 520'de mi böyle bir sorun var ayrıca?Yemin ederim pişman oldum bu telefonu aldığıma artık.3 ayda bir servise veriyorum neredeyse.
    Bende 525 kullanıyorum telde sorun yok galiba 8.1 beta surum kullanıyorsun betalarda sorunlar hep olur.eğer kullanmıyorsan geçmelisin telefon süper olur.kaldırılalı 1.5 hafta felan oluyo da ortalık da whatsapp beta surumu diye laflar donuyodu bi bak belki bulursun.

• quote:

Bende 525 kullanıyorum telde sorun yok galiba 8.1 beta surum kullanıyorsun betalarda sorunlar hep olur.eğer kullanmıyorsan geçmelisin telefon süper olur.kaldırılalı 1.5 hafta felan oluyo da ortalık da whatsapp beta surumu diye laflar donuyodu bi bak belki bulursun.

Vallahi öyle çok da anlamam telefonun sürümünden betasından falan ama biraz kurcalarım.Çok teşekkürler.
    8.1 e guncellemek zor değil 8.1 beta diye ana konu var bir bak nasıl guncellendiğini gorup yaparsın inan bana çok hoşuna gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İphone 5s whatsapp sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

8.1 e guncellemek zor değil 8.1 beta diye ana konu var bir bak nasıl guncellendiğini gorup yaparsın inan bana çok hoşuna gider.

Tamam hocam konuya bakıp yapmaya çalışırım.
  • Günaydın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: genc1905

Günaydın hocam

Telefon daha yeni geldi o bağlamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.