Bildirim
Lumia 1520 hangi vodafone şubesinde var - BULUNDU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sarısı yok hep siyah var piyasada -
Renk önemli değil. Hangi vodafone bayisini arasam elimde yok diyor. -
Ctech İletişim
Avcılar/İstanbul
Adres : Merkez Mah. Marmara Cad.No:35/1
Tel : +90 212 5919494
E-Posta :
burada vardı 3 gün önce akşam elinde siyah -
Çok teşekkürler. Ellerinde varmış. Ama kararsız kaldım. Capacity avm şubesi çarşamba günü istediğim rengi getirtebileceğini söyledi. Kırmızı, Sarı ya da Siyah... Hangisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: criptex
Çok teşekkürler. Ellerinde varmış. Ama kararsız kaldım. Capacity avm şubesi çarşamba günü istediğim rengi getirtebileceğini söyledi. Kırmızı, Sarı ya da Siyah... Hangisi
sarı cok daha cekici ve tatlı
kızların gözü elimizde olacak
-
Hanım kafamda kırar valla
-
capacity nin numarası 63 61 mi ..
arıyorum açmıyorlar -
aradım yok lumia serisi almıyorum dedi -
Buldum Bu akşam büyük geçişi yapıyorum inşallah :)
-
quote:
BuldumBu akşam büyük geçişi yapıyorum inşallah :)
Fiyatı hala 2200 mü ? Gerçek fiyatını bildiğim için almamak için tutuyorum kendimi.1800 lere inene kadar 920 ile devam
-
quote:
BuldumBu akşam büyük geçişi yapıyorum inşallah :)
nerede buldun ? sarı renk varmı
-
acil cevap bekliyorum -
64 Bit lumia gelesiye kadar 920 devam..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar dün akşam bi terslik olduğu için alamadım. Renk seçeneği isteyen arkadaşlar Capacity AVM'deki vodafone ile görüşsün. Şu an elinde cihaz bulunanlar hep siyah. -
quote:
Arkadaşlar dün akşam bi terslik olduğu için alamadım. Renk seçeneği isteyen arkadaşlar Capacity AVM'deki vodafone ile görüşsün. Şu an elinde cihaz bulunanlar hep siyah.
capaticy i dün akşam sen dedikten sonra aradım
yok lumia getirtmiyorum dedi 1520 de yok dedi
noluyor -
Allah Allah Ben görüştüğümde çarşamba gününe getirebileceğini söylediller telefonda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X