İyi günler arkadaşlar yeni lumia 1020 aldım telefon çok güzel beklediğimden daha iyi çıktı ve kamerasında harbiden harikalar yaratmışlar özellikle de titreşimi engelleyen lensler video da çok iyi iş çıkarıyor. Ama bi sorunum var telefonu hotmail ve facebook gibi yerlerle senkronize ettim ve şimdi rehber oluşturmak istediğimde facebook ta olan bütün arkadaşlarım otomatik olarak rehbere geliyor ve gereksiz yere kalabalıklık oluyor. Onları kapatınca da normal rehberimi göremiyorum ve hala oluşturamadım tek istediğim sade bir rehber oluşturmak bunu nasıl yapabilirim?
kişiler ... şeklinden ayarlar kişilerimi filtrele nereden almak istiyorsanız rehberi sadece o tikli olsun. denedim oluyor sıkıntı yok
Evet o şekilde oluyor ama mesela facebook u işaretlemeden listemi göremiyorum illa birini işaretlemeliyim işaretleyince de gereksiz bir kalabalık oluyor benim istediğim sade bi rehber ve hala çözemedim
Teşekkür ederim arkadaşlar sorunu çözdüm ben filtreleme yaparken Hotmail i de kaldırmışım o yüzden sorun çıkıyormuş sadece onun kalması gerekiyormuş.